Ugrás a tartalomra

HD-ban lesz elérhető a Duna World

Az M4 Sport+ indulásával összhangban HD minőségre vált a Duna World a digitális földfelszíni platformon és a műholdas elosztásban is.

 

Mint nemrégiben beszámoltunk róla, szeptember 12-től bővül az M4 Sport kínálata: minden szombaton és vasárnap 14 és 22 óra között a közmédia nemzetközi csatornáján, a Duna Worldön jelentkezik az M4 Sport+, ezzel még jobban kiszolgálva a szurkolókat és a sport iránt érdeklődőket határon innen és túl.

 

Ezzel összhangban 2020. szeptember 12-én 00.00 órától a MinDig TV-n és a keleti 9 fokos műholdas terjesztésen (Eutelsat 9B) is HD minőségre vált a Duna World. Ettől kezdve a Duna World és az M4 Sport+ osztott műsoridőben, egyazon erőforrás használatával működik.

 

A kábelszolgáltatók is csak a Duna World HD jelet fogják kapni, az MTVA pedig kéri őket, hogy a Médiatörvény 74§ (1b) bekezdése alapján a kapott audiovizuális jelet HD minőségben továbbítsák (az M4 Sport+ tematikus médiaszolgáltatás és a Duna World médiaszolgáltatás a 74§ (1a) bekezdése szerinti továbbítási kötelezettség alá esik).

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott