Ugrás a tartalomra
Eurosport logo

Híres szakértőkkel közvetíti a pekingi téli olimpiát az Eurosport

Az Eurosport platformjai lesznek a 2022 évi téli olimpiai játékok közvetítésének otthona, amelynek 107 fős szakértői gárdája több mint 80 olimpiai érmet és 26 aranyérmet számlál. A csapat páratlan betekintést és szakértelmet kínál sportrajongók millióinak Európa-szerte, az  Eurosporton és az Eurosport applikációján keresztül.

 

A páratlan névsor olyan legendákat vonultat fel, mint:

  • Ötszörös biatlon olimpiai bajnok, Martin Fourcade (Franciaország)
  • Bob négyes olimpiai bajnok Kevin Kuske (Németország)
  • Háromszoros olimpiai gyorskorcsolya aranyérmes Anni Friesinger-Postma (Németország)
  • A sífutás kétszeres olimpiai aranyérmese Justyna Kowalczyk (Lengyelország)
  • A 2006-os torinói jégkorong-aranyérmes és az NHL-legenda Henrik Lundqvist (Svédország)

 

Olyan további sztárokkal kiegészülve, mint például a 2018-as pjongcsangi olimpia műlesiklő aranyérmese, André Myhrer (Svédország), az óriás-műlesiklás aranyérmes Viktoria Rebensburg (Németország) és a Salt Lake City 2002 műkorcsolya-aranyérmese, Marina Anissina (Franciaország). Nekik köszönhetően garantált az innovatív és szórakoztató olimpiai nézői élmény a közvetítések során.

 

Az Eurosport csapata Pekingben, Yanqingben és Zhangjiakouban, illetve a magyarországi stúdióban is tevékenykedik majd a helyi szakértőkkel, hogy teljes körű elemzést készítsenek minden eseményről.

 

Scott Young, a Discovery Sports tartalomért és gyártásért felelős alelnöke így nyilatkozott: „A 80 olimpiai éremmel rendelkező tsztárok és szakértők gárdája olyan akár a Hírességek csarnoka. Ez az eddigi legnívósabb névsor a csatorna közvetítésének történetében. 

A Téli Olimpiai Játékok nézői az Eurosporton és az Eurosport App-on páratlan tudáshoz férhetnek hozzá, amely a téli sportok legfanatikusabb rajongóinak is minden vágyát teljesíti.
Csupán alig hat hónappal ezelőtt a 2020-as Tokiói olimpiai játékok közvetítése során a digitális platformjaink átalakították a történetmesélést, ezért most Pekingben tovább feszegetjük a tudósításaink határát a “Team Discovery”-vel.  Kiváló szakembergárdánknak köszönhetően nemcsak mélyreható tudást és elemzést nyújtunk, hanem az élsportolók beszámolóin keresztül egy különleges téli olimpiai élményt adunk a rajongóknak.

Mindössze két hét van a megnyitó ünnepségig és izgatottan várjuk, hogy mit tartogat a Paking 2022, valamint a „Team Discovery” milyen szerepet fog játszani abban, hogy közönségünk a lehető legjobb nézői élményben részesüljön.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott