Ugrás a tartalomra

Hosszú távú stratégiai megállapodást kötött az OTT-ONE Nyrt. és a TV2 Csoport

Több mint másfél éves tárgyalássorozatot követően hosszú távú stratégiai együttműködés vette kezdetét az OTT-ONE Nyrt. és a TV2 Csoport között, amelynek első elemeként közösen fejlesztik és üzemeltetik a „Spíler Extra” videostreaming alkalmazást. Ezáltal a TV2 Csoport sporttartalmai mobileszközökön is elérhető válnak. A televíziócsatorna egy komplex nemzetközi piacelemzést követően választotta stratégiai partneréül az OTT-One Nyrt.-t. A mostani hosszú távú megállapodás kiemelkedő üzleti potenciállal bír, hiszen az a tendencia, hogy a legnépszerűbb streamingmegoldások világszerte a mobileszközökön elérhető, élő sporttartalmakhoz kötődnek.

 

Az OTT-One Nyrt. számottevő tapasztalattal rendelkezik a streaming megoldások területén – jelenleg a Telenor MyTV szolgáltatás technológiai hátterének biztosításával igazolja, hogy világszínvonalú high-tech megoldásokat kínál. A televíziócsatorna egy nemzetközi piacelemzést követően választotta partnerének a vállalatot, amely egyértelműen mutatja az OTT-One streamingmegoldásainak egyedülálló színvonalát. A legnagyobb üzleti potenciállal rendelkező streamingmegoldások világszerte a mobileszközökön elérhető, élő sporttartalmakhoz kötődnek, így a mostani megállapodás mindkét fél számára kedvező üzleti lehetőségekkel bír a jövőre nézve.

 

Az elsősorban high-tech biztonságtechnikai megoldásokat fejlesztő tőzsdei vállalat tevékenységében a videótartalom és -kiszolgálás jelentősége mind az árbevétel, mind a szolgáltatásfejlesztés tekintetében meghatározó. A vállalat immár három éve a Telenor MyTV szolgáltatás technológiai hátterének biztosításával szolgálja ki nemzetközi összevetésben is kimagasló minőségben a telekommunikációs vállalatot, valamint annak felhasználóit. Ami a jövőt illeti, hamarosan egy újabb nemzetközi nagyvállalattal valósulhat meg közös együttműködés ugyancsak a videótartalom-szolgáltatás területén.

 

„A legjobban működő streamingmegoldások világszerte a sporttartalmakhoz kötődnek, ennek megfelelően úgy látjuk, hogy a TV2 Csoportnak nem csak a közvetítési, de a sporttartalmakhoz kapcsolódó monetizációs lehetőségei is bővülnek. Így az együttműködés nem csak a részvénytársaságunk, de a televíziócsatorna számára is stratégiai jelentőségű lehet” – mondta Májer Bálint, az OTT-ONE Nyrt. vezérigazgatója.

 

Az OTT-ONE Nyrt. folyamatosan fejleszti egyedülálló, az aktuális igényeknek megfelelően rugalmasan alakítható, komplett és integrált streaming-szolgáltatásait, amelyek értékesítését az e-learning és e-sport területén is megkezdték.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott