Ugrás a tartalomra
TV2 Csoport logo

Hosszútávú megállapodást kötött a TV2 Csoport és a Disney

A TV2 Média Csoport és a The Walt Disney Company hosszútávú, stratégiai megállapodást kötöttek. A Disney a 21st Century Fox akvizíciójával a világ két kiemelkedő stúdiójának tartalmait hozza el a TV2 Média Csoportnak, így a megállapodás különösen nagy mérföldkő a magyar médiatársaság történetében.

 

A Disney legújabb mozijai (The King’s Man, Free Guy) mellett a már jól ismert és közkedvelt Fox címek is kizárólag a TV2 Média Csoport csatornáin lesznek elérhetők. Ilyen mások mellett a kultikus Reszkessetek, betörők! trilógia, a Die Hard sorozat, az Alien mozik, a Jégkorszak, a Függetlenség napja és a Majmok bolygója filmek.

 

A TV2 Csoport kábelcsatornáira is érkeznek népszerű sorozatok, mint például a Gyilkos elmék, a Castle, vagy a Szellemekkel suttogó, amik még erősebbé teszik a Jocky TV és a Prime műsorkínálatát. A humor két nagyágyújának számító sorozat, a Modern család és a Family Guy a TV2 Comedy csatorna műsorkínálatában lesz elérhető a jövő évtől. A TV2 hétvégi délelőtti műsorsávjában a Disney blokkban minden idők legnépszerűbb meséi kapnak helyet, a Gumimacik kalandjai, a Kacsamesék, Balu kapitány kalandjai várják a legkisebb nézőket

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a legjobb és legkedveltebb mozik és sorozatok a Disney, a 20th Century Studios, az FX és az ABC Studios kínálatából a TV2 Média Csoport nézői számára széles körben elérhetővé válnak. A műfajok sokszínűségének köszönhetően mindenki megtalálja majd az őt érdeklő tartalmakat, legyen szó családokról, vagy gyerekekről” – nyilatkozta a megállapodás kapcsán Anna Walczak, a The Walt Disney Company közép-kelet-európai tartalom és értékesítési igazgatója.

 

„A partnerségnek köszönhetően nézőinknek a világ legnagyobb stúdiójának legjobb tartalmait hozzuk el. A megállapodás lehetővé teszi, hogy ne csak a zászlóshajó, a TV2 tartalomkínálatát erősítsük, hanem a kábelcsatornáinkét, a TV2 Comedy, a Jocky TV és a Prime műsorstruktúráját is, és természetesen a Mozi+ sem marad ki a premierfilmek sorából! ”– tette hozzá Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott