Ugrás a tartalomra
NMHH Médiatanács logo

Húsz közösségi médiaszolgáltató pályázott sikeresen

A Médiatanács Magyar Média Mecenatúra Programjának közösségi médiaszolgáltatók számára kiírt műszaki pályázatának idei második fordulójában húsz rádió és televízió pályázott sikeresen. A megszavazott nyertesek összesen közel 43 millió forintot fordíthatnak stúdió-, hang- és fénytechnikai berendezések, műsorjel-átviteli, illetve a médiaszolgáltatáshoz szükséges informatikai eszközök vásárlására.

 

A televíziók közül támogatást kapott a Mezőtúri Városi Televízió, a Zemplén TV, a biatorbágyi Völgyhíd TV, a pécsi Pannon Televízió, az RTV Szekszárd, a Füzesabonyi Városi Televízió, a Régió Tv Esztergom, a TV Budakalász és a budapesti City TV.

 

A közösségi rádiók közül a miskolci és a debreceni Európa Rádió, a szentgotthárdi Radio Monošter, a telkibányai Mária Rádió Zemplén, a Győr Plusz Rádió és a budapesti Trend FM, valamint a Manna FM, míg a kisközösségi rádiók közül a székesfehérvári Alpha Rádió, a siófoki Balaton Rádió, a Rádió Szentendre és az Első Pesti Egyetemi Rádió fejlesztheti technikai berendezéseit.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott