Ugrás a tartalomra
Eurosport logo

Idén nyáron az Eurosport lesz az Olimpia otthona

Az Eurosport minden eddiginél több programmal hozza közelebb a Tokiói Olimpiai Játékokat a nézőkhöz. Az Eurosport 1 és az Eurosport 2 csatornái mellett exkluzív, dedikált olimpiai pop-up csatornák, valamint az Eurosport 4K is elérhető lesz a magyar nézők számára, hogy minden kihagyhatatlan pillanatot átélhessenek a 2020-as Tokiói Olimpiai Játékokról.

 

Az Eurosport az Olimpia otthona

 

A játékok során az Eurosport 1 a magyar sikersportágak közvetítéseit - így az olimpiák során rendkívül eredményes kajak-kenu, úszás, valamint az atlétika versenyeit – kiemelten fogja kezelni. Mindezek mellett komoly figyelem irányul majd a tradicionális olimpiai sportágakra is, így az ökölvívás, vagy a súlyemelés szerelmesei se maradnak le semmiről a játékok ideje alatt. A nézők szintén nyomon követhetik a labdarúgás, a torna, az evezés, a műugrás, a szlalom kajak-kenu, a röplabda közvetítéseit, illetve a Giro d’Italia-n csodálatos eredményeket elérő Valter Attila kerékpárversenyét is. Az Eurosport 2 a tokiói játékok során legfőképpen a magyar sportolókra koncentrál majd, napi több órányi műsorral kiegészülve, mindemellett pedig az új generációs sportágak is otthona lesz.

 

A legátfogóbb, minden pillanatot lefedő olimpiai közvetítés érdekében az Eurosport vadonatúj, exkluzív pop-up csatornákkal is készül a Discovery-vel partnerségben álló tévészolgáltatóknál. A különleges, olimpiai közvetítés céljából megjelenő pop-up csatornák mindegyike több, különféle sportágra specializálódva több száz órányi élő közvetítéssel készül, hogy a szurkolók a nap bármely pillanatában figyelemmel kísérhessék a tokiói játékok izgalmait.

 

„A Tokiói Olimpiai Játékok globális szinten az egyik legjobban várt sportesemény. Örülünk, hogy ilyen kiterjedt tudósítást készítettünk nézőink számára. Az Eurosport 1 és az Eurosport 2 mellet különleges pop-up csatornáinkkal gondoskodunk arról, hogy minden kihagyhatatlan pillanat elérhető legyen a magyar nézők számára. Az előkészületek zökkenőmentesen zajlottak az igazán profi és nagyszerű magyarországi csapatunknak, valamint hozzáértő piaci partnereinknek köszönhetően, akik minden téren felkészültek, szenvedélyesek és jártasak a sportban, és akik velünk együtt kezdték ezt az utat. Élvezzük együtt a 2020-as olimpiai játékok Tokiót! " - mondta Kenechi Belusevic, a Discovery CEEMEA és a PayTV kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója.

 

Magyar sportolók a fókuszban

 

A magyar sportolókért már az olimpiai megnyitót követő napon, július 24-én szurkolhatnak a nézők. Szilágyi Áron és a férfi kardvívó csapat mellett Salim Omar taekwondo bajnokért lehet izgulni. Július 25-én Hosszú Katinkáé és a női úszóké, a férfi vízilabda csapaté, a sportlövőké, a férfi kardvívóké és a női kézilabda csapaté lesz majd a főszerep. A következő napok menetrendje során pedig figyelemmel kísérhetjük többek között Milák Kristófot, Kenderesi Tamást és a férfi úszókat, valamint a férfi és a női kajak-kenu csapatot és a férfi cselgáncsozókat is.

 

Szintén kiemelt figyelmet kap majd a dzsúdó, ahol az aznap tatamira lépő súlycsoport eseményeit minden délután összefoglaló műsorban elemzik ki az Eurosport csatornáinak magyar szakértői. A csapatsportok közül a kézilabdára is kiemelt figyelem irányul: a női válogatott valamennyi csoportmérkőzését láthatják majd a nézők az Eurosport 2 műsorán. Mindemellett pedig végigkövethetjük a hazai férfi tenisz csillag Fucsovics Márton meccseit is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott