Ugrás a tartalomra

Időutazós filmek, sci-fi és akciófilmek októberben kódolatlanul

Októberben újabb népszerű TV csatornák érhetők el kódolatlanul a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Október 14. és október 27. között a nézők a VIASAT6 és a FILM+ műsoraival találkozhatnak díjmentesen, amelyek között időutazós filmek és sorozatok, sci-fi és akciófilmek is helyet kapnak.

 

A VIASAT6 csatornáján a kódolatlan időszakban több időutazós sorozat is helyet kap. Országos tévépremierként a Future Man című sci-fi vígjátéksorozat lesz látható dupla részekkel minden hétfőn este 23 órakor. Josh Futterman (Josh Hutcherson) nappal gondnokként dolgozik egy laboratóriumban, este pedig a videójátékok világában él. Egy nap sikeresen végigviszi kedvenc játékát. Miután megnyeri a játékot, alig hisz a szemének, hiszen a videó karakterei érkeznek hozzá a jövőből, akik arra kérik, segítsen megmenteni az emberiséget a kipusztulástól, hiszen ő az egyetlen, aki képes rá.  Minden szerdán késő este a Holnap legendái 4. évada lesz látható szintén országos TV premierként. 2166-ban a halhatatlan, gonosz Vandal Savage (Casper Crump) már csak néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa a totális káoszt, ami aztán az emberiség kipusztulásához vezet. Az összeomlás előtt az Időmester, Rip Hunter (Arthur Darvill) úgy dönt, hogy 150 évet visszautazik az időben, és egy csapatnyi válogatott hőst és antihőst összegyűjtve szembeszáll Vandallal. A negyedik évadban Mallus legyőzése után, Sara (Caity Lotz) és csapata Ava Sharpe-hoz (Jes Macallan) és az Időhivatalhoz csatlakozik, hogy segítsék eltörölni az utolsó néhány fennmaradt anakronizmust. Október 18-án, pénteken este 22 órakor a Spawn – Az ivadék című akció film kerül képernyőre. Igazi gyilkológéppé képezte ki egy titkos szervezet Al Simmonst: a férfi a kormány bérgyilkosa lett. A főnöke, Jason Wynn számára azonban kényelmetlenné válik, ezért elteteti láb alól. Tettei miatt Simmons a pokolra kerül, ahol maga az ördög tesz neki ajánlatot. Megegyeznek, hogyha erejét a gonosz szolgálatába állítja, visszatérhet az élők világába. Október hónapban és a kódolatlan időszakban a Star Wars – Csillagok háborúja „sorozat” filmjei is láthatóak lesznek a csatorna film kínálatában.

 

A FILM+ csatornán is számos izgalmas film közül választhatnak a nézők. Október 17-én este a Halálos fegyver című filmet nézhetik meg, akik a csatornát választják. Roger Murtaugh (Danny Glover) nyomozót a vakmerő Martin Riggs-szel (Mel Gibson) hozza össze a sors. Felesége halála óta Riggs a rendőrségi pszichológusok rémálma, két lábon járó időzített bomba, valóságos halálos fegyver - zsaruigazolvánnyal a zsebében. A két rendőrnek egy öngyilkossági ügyet kell megoldania, melynek szálai a hírhedt nemzetközi drogkartellhez vezetnek. Október 20-án este a Holnap határa című film lesz képernyőn. Bill Cage (Tom Cruise) katona. Amikor váratlanul bevetik az idegenek elleni ütközetben, hamar hősi halált hal. Az egyik földönkívülivel való közvetlen érintkezés miatt azonban feltámad, és egy időhurokba kerül. Ám az esélyei egyre jobbak, különösen, amikor meggyőzi a legendás Angyalt (Emily Blunt), még az is lehetővé válik, hogy ne csak magát mentse meg, hanem az egész emberiséget. Október 27-én este - Az acélember - Clark Kent (Henry Cavill) a Kripton bolygó szülöttje, gyerekkora óta kutatja, miért került a Földre, miközben próbál észrevétlen maradni. Az igazság azonban nem hoz megnyugvást számára. Lois Lane (Amy Adams) riporter hosszas kutatás során talál rá Kentre, és hamarosan fülig beleszeret. Románcuk nem tart sokáig, ugyanis megjelennek Kripton zsarnokai, hogy visszaszerezzék Kenttől a Kódexet, melynek segítségével a Földből új Kriptont hoznának létre.

 

A VIASAT6 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is.

 

Csatorna Programhely Multiplex
Viasat6 37 D
Film+ 13 D

 

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott