Ugrás a tartalomra

Igazi Krimi az RTL Most+ és az RTL+ műsorán

Igazi Krimi néven új, állandó tartalmi műfajjal bővül az RTL+ csatorna és az RTL Most+ online platform kínálata. A megtörtént bűneseteket feldolgozó tematika nemzetközi viszonylatban jelenleg az egyik legsikeresebb tartalom a televíziós piacon, a női nézők körében közkedvelt műfajjal az RTL Magyarország célja az RTL+ tartalmi kínálatának színesítése.

 

Október 26-tól Igazi Krimi néven új, hazai általános szórakoztató csatornán még nem látott tartalommal bővül az RTL+ programkínálata. A nemzetközi tartalmi trendekben nagyon népszerű és nézett műfajnak számító, megtörtént bűneseteket feldolgozó film- és dokumentumsorozatok minden hétköznap 21 órától éjfélig várják az érdeklődőket. A kutatások alapján a bűnügyi tematika elsősorban a női nézők körében kedvelt hazánkban. Emellett az új műfajjal az RTL Magyarország az RTL+ tartalmi kínálatát kívánja színesíteni.

 

A lineáris kínálat három országos tévépremierrel indul.

 

Az Elásott bűnök című sorozat olyan megtörtént eseteket dolgoz fel, ahol egy ház új tulajdonosa a kertjében emberi maradványokat talált, vagy egy bűnelkövető vallomása után a nyomozók gyakran évtizedekkel elkövetett gyilkosságokat tudtak rekonstruálni.

 

Az Óvakodj a szomszédtól! azt mutatja be, hogy közvetlen szomszédok vélt és valós sérelmei hogyan fajulhatnak addig, hogy az egyik fél a gyilkosságtól sem riad vissza.

 

A Végzetes vonzalom című sorozat szintén megtörtént eseményeket dolgoz fel: bántalmazó partner által elkövetett bűncselekményeket mutat be. A dokumentumfilm-sorozatban az áldozatok és elkövetők mellett megszólalnak a családtagok, az eseteket vizsgáló nyomozók, ügyvédek, valamint a bűnesetekről tudósító újságírók is.

 

A három televíziós sorozat nyitó epizódja a tévés premiert megelőzően október 23-tól elérhető lesz az RTL Most-on is.

 

Az Igazi Krimi válogatás az RTL Most+ kínálatában is elérhető lesz. Az online platformon október 23-án élesedő, több mint 100 órányi – év végéig pedig további 100 órányi – tartalomban a bűnügyi dokudrámák, valamint megtörtént bűneseteket feldolgozó sorozatok kerülnek fel az RTL Most+-ra. Csak itt lesz látható például a hírhedt sorozatgyilkosról szóló egészestés, Manson című dokumentumfilm.

 

A fentiek mellett a tavasszal az RTL Klub képernyőjén bemutatott, magyar bűnügyi eseteket feldolgozó Bűnös Lelkek is újra megtekinthető lesz mind az RLTL+ csatornán, mind pedig az RTL Most+ platformon.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott