Ugrás a tartalomra
Sport TV logo

Indul a 2021-22-es szezon a Sport TV-n

Augusztus 17-én visszatér a labdarúgó Bajnokok Ligája a Sport TV-re, majd augusztus 21-én a Serie A is megteszi ezt. Szeptember 11-től a női-, szeptember 15-től pedig a férfi kézilabda Bajnokok Ligája közvetítéssorozata kezdődik, amelyben négy magyar csapatnak és a világ legjobb kézilabdázóinak szurkolhatunk.

 

Labdarúgó Bajnokok Ligája: augusztus 17-től
A klubfutball csúcssorozata, a labdarúgó Bajnokok Ligája három év után tér vissza a Sport TV képernyőjére. A Sport1 és a Sport2 a csoportkörtől fordulónként összesen legalább nyolc mérkőzést tűz képernyőre a keddi és szerdai játéknapokon. Ez azt jelenti, hogy a szezon során a világ legjobb csapatait és játékosait láthatjuk majd. A BL önálló műsort is kap Csillagok között címen, amely péntekenként jelentkezik (először augusztus 20-án, 19:30-kor lesz látható a Sport1-en). Augusztus 17-18-án, illetve 24-25-én azonban már a playoffot is követhetjük, mind a négy játéknapon 2-2 mérkőzéssel, a csoportkör szeptember 14-én indul.

 

Serie A: augusztus 21-től
Nem csupán a Bajnokok Ligájában láthatunk topfutballt a Sport TV-n, hiszen a Serie A is visszatér a csatornára 12 év után, ráadásul azonnal hatalmas dózisban érkeznek az olasz mérkőzések. A nyitó fordulóból a lehetséges 10 mérkőzésből 9 élőben lesz látható, de a tizedik is képernyőre kerül. Az első forduló előtt, szezonbeharangozóként debütál a Nyerő SzériA című műsor, amely később hétfőnként foglalja össze az itáliai stadionok eseményeit. A scudettóért folytatott versenyfutás várhatóan a 2021-2022-es idényben is bőven tartogat izgalmakat, a címvédő Inter, a városi rivális, 2021-es ezüstérmes Milan, a bronzérmes, mára már topcsapatnak számító Atalanta, a korábbi évek sikercsapata, a Juventus, a José Mourinhót szerződtető AS Roma, a főváros másik kirakatcsapata, a Lazio vagy épp a Napoli neve is remekül cseng a magyar szurkolók számára. Ráadásul ez még csak az a hét csapat, amely nemzetközi kupaindulást érő helyen végzett 2021-ben.

 

A Sport TV csapata tovább erősödik
Új szakértők is debütálnak a Sport TV-n. A 24-szeres válogatott, háromszoros magyar- és egyszeres német bajnok Hrutka János, aki a Ferencváros és a Kaiserslautern színeiben egykor a BL-ben is játszott, illetve az olasz futball külföldön is jegyzett szaktekintélye, Kéri András Dániel is rendszeresen feltűnik a következő szezonban Nyilasi Tibor, Kemenes Szabolcs, Várhidi Péter, Hegyi Iván, Hajdu Attila és Mészáros Ábel mellett. A futball-közvetítéseket a stúdióban és a kommentátorállásában is nagyon erős keret támogatja, hiszen Takács Rita, Faragó Richard, Méhes Gábor, Petur András, Fülöp László, Haraszti Ádám, Szaniszló Csaba, Bartha Zoltán és Engyel István vállal majd szerepet műsorvezetőként vagy kommentátorként az európai csúcsmérkőzéseken.

 

Kézilabda Bajnokok Ligája és EHL a Sport TV-n
Nemcsak a labdarúgók között láthatunk majd BL-győzteseket, olimpiai bajnokokat, világbajnokokat, Európa-bajnokokat vagy más kontinens bajnokait, hanem a kézilabdázóknál is. A kézilabda Bajnokok Ligájának mérkőzéseit továbbra is a Sport TV közvetíti. Az FTC-Rail Cargo Hungariának és a Győri Audi ETO KC-nak hétvégenként, a Pick Szegednek és a Telekom Veszprémnek hétköznaponként szurkolhatunk a Bajnokok Ligájában. A hölgyek számára szeptember 11-én, a férfiak számára szeptember 15-én kezdődik el a sorozat. A kézilabda Európa-liga (EHL) is tartogat jónéhány remek mérkőzést a szezon során, itt a férfiaknál a Tatabánya, a Balatonfüred és a Csurgó, a hölgyeknél a Mosonmagyaróvár, a Debrecen, a Vác és az MTK érdekelt.

 

A Sport TV kampánnyal is készül az új szezonra, augusztustól több helyen is találkozhatunk majd olyan plakátokkal, amelyeken három igazi bajnokokat láthatunk:

  • a PSG brazil varázslóját, a 2015-ben BL-győztes Neymart
  • a Győri Audi ETO KC BL-győztes, világ- és Európa-bajnok irányítóját, Stine Oftedalt
  • a Juventus friss Európa-bajnok hátvédjét, Giorgio Chiellinit, aki az olasz válogatott csapatkapitányaként emelhette fel a trófeát 2021 nyarán. Emellett kilencszeres olasz bajnoknak is mondhatja magát

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott