Ugrás a tartalomra
GOLFTV logo

Indul a GOLFTV

A Discovery és a PGA TOUR bemutatta a GOLFTV márkát, amely a világ minden táján egyesíti a golfrajongók közösségét. Az új, élő és on-demand nemzetközi videóstreaming szolgáltatás 2019. január 1-jén indul el globálisan az Egyesült Államokon kívül*.

 

A GOLFTV a sportág legizgalmasabb pillanatait, legnagyobb játékosait és versenyeit mutatja be a rajongóknak, minden képernyőn és eszközön. A szolgáltatás a széleskörű prémium on-demand tartalom mellett évente több mint 2000 órányi élő műsort kínál – ide tartozik a PGA TOUR hat versenye, és évente közel 150 más verseny, többek közt a THE PLAYERS bajnokság, a FedExCup Playoff és a Presidents Cup.

 

Alex Kaplan, a Discovery Golf elnöke és ügyvezető igazgatója elmondta: „Hosszú távú célunk, hogy kihagyhatatlan, magasabb szintű élményt nyújtsunk a golfrajongóknak, akik világszerte nézik és játsszák kedvenc sportágukat. Az új GOLFTV márka izgalmas lépés ezen az úton.

 

A Discovery jelentős tapasztalattal rendelkezik az élő történetmesélésben és a közvetlenül a fogyasztók számára elérhető platformok működtetésében. Ezek alapján már létrehoztuk a GOLFTV világszínvonalú csapatát, a terveink szerint halad a GOLFTV bevezetése és fejlesztése.”

 

A GOLFTV márka elindítása a Discovery és a PGA TOUR között júliusban kötött stratégiai szövetség eredménye. A 12 évre kötött megállapodás a GOLFTV szolgáltatás elindítása mellett kezeli a PGA TOUR nemzetközi többplatformos jogait, beleértve a lineáris TV-jogokat is.

 

A Discovery már dolgozik a disztribúciós és partnerstratégia megvalósításán annak érdekében, hogy minél nagyobb elérést biztosítson a szabadon fogható és fizetős csatornákon, illetve a digitális hálózatokon. Meg fogja vizsgálni a PGA TOUR-ra és a golfra vonatkozó jelenlegi partneri együttműködéseket. Az élő PGA TOUR közvetítések a GOLFTV-n az egyes piacokra vonatkozó jogaktiválási dátummal összhangban indulnak.

 

A GOLFTV videóstreaming szolgáltatás

 

A GOLFTV a PGA TOUR LIVE helyébe lép a globális piacokon (az Egyesült Államokon kívül). A felhasználók minden piacon előfizethetnek a golftartalmak és programok széles körére, ami a PGA TOUR élő közvetítéseivel egészül ki aszerint, ahogy a jogok aktiválódnak az egyes országokban.

 

*A PGA TOUR élő közvetítésének indulása a GOLFTV-n országonként eltérő, és 2024-ben lesz teljes körű (az Egyesült Államokon kívül):

Dátum Ország
2019 Ausztrália, Hollandia, Japán, Kanada, Olaszország, Oroszország, Portugália, Spanyolország
2020 Dél-Korea, Lengyelország
2021 Belgium, Dél-Afrika, Kína, Németország
2022 Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, India, Norvégia, Svédország
2024 Franciaország

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott