Ugrás a tartalomra
Wowster logo

Indul az első magyar online streaming csatorna

Május 25-én indul az első magyar online streaming csatorna, a Wowster, amivel bárki legálisan és biztonságosan nézhet magyar filmeket és sorozatokat. A felületen eddig sehol nem publikált werkfilmek, fotó- és archív anyagok is elérhetőek lesznek az előfizetők számára.

 

A május 25-én induló Wowster streaming csatorna gyors, legális, biztonságos és reklámmentes online filmezést kínál a magyar filmrajongóknak. A határon túliak számára is elérhető szolgáltatás a régi és új magyar filmeken és sorozatokon túl eddig sehol nem látott, exkluzív fotóanyagot, werkfilmeket és archív felvételeket is kínál a magyar filmek szerelmeseinek. Jelenleg olyan kultfilmek nézhetőek a Wowsteren, mint például az Indul a bakterház, a Zimmer Feri vagy a Csak szex és más semmi, valamint friss újdonságok is elérhetőek lesznek majd, mint például az Egynyári kaland harmadik évada. Az elérhető filmek és sorozatok listája folyamatosan bővül, a mozifilmeken, tévéfilmeken és sorozatokon túl dokumentumfilmek is nézhetőek a felületen.

 

A Magyarországon 2016 óta elérhető online streaming szolgáltatók nem változtattak számottevően a magyarok médiafogyasztási szokásain, ennek oka egyrészt a kínálatukban elérhető filmek itthoni közönség előtti ismeretlensége volt, másrészt pedig az, hogy a kínálatuk nagy része eredeti nyelven, magyar felirat nélkül érhető el. Az Eurostat adatai szerint a felnőtt magyar lakosság 37%-a beszél idegen nyelveket, az angolul beszélőknek pedig csupán negyede beszéli jól a nyelvet, így könnyen belátható, hogy miért nem tudtak stabil előfizetői bázisra szert tenni a külföldi streaming szolgáltatók.

 

Aki eddig magyar nyelvű filmet szeretett volna nézni, annak maradt a tévé és az illegális letöltés. Előbbi sok esetben szervezést és rugalmasságot kíván, hogy akkor legyünk képernyő előtt, amikor megy a műsor, utóbbival pedig számtalan kellemetlenség jár együtt: a gépünkre települő kéretlen bővítmények, idegesítő reklámok, akadozó, lassú letöltés, és az egész procedúra illegális volta. A Wowster mindezen problémára megoldást kínál azoknak, akik magyar filmet szeretnének nézni legálisan, biztonságosan és reklámmentesen.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott