Ugrás a tartalomra
Barca One logo

Ingyenes streaming platformot indít az FC Barcelona

Az FC Barcelona büszkén jelenti be a Barça One indítását, egy új, ingyenes, globális OTT szolgáltatást, amely magas minőségű, Barça témájú tartalmakat kínál. A platform a klub videóanyagait világszerte ingyenesen elérhetővé teszi.

 

A Barça One a következő hetekben kezdi meg a sugárzást, a Barça TV+ továbbfejlesztéseként, amely biztosítja, hogy a klub az szórakoztatóipar élvonalában maradjon. Az ingyenes szolgáltatás reklámokon alapul, és nem igényel regisztrációt, de lesz lehetőség reklámok nélküli megtekintésre is.

 

A Barça One több mint 1500 órányi anyagot kínál a Barça TV archívumából (mérkőzések, műsorok, riportok, archív tartalmak stb.), valamint új műsorokat a legfrissebb Barça információkkal, beleértve az élő közvetítéseket, sajtótájékoztatókat, eredeti tartalmakat és még sok mást.

 

Az első exkluzív Barça One tartalom az "Origins | Araujo" lesz, egy Ronald Araujo-ról szóló dokumentumfilm, amelyet szerdán mutattak be a médiának Barcelonában. A 40 perces program Araujo uruguayi védő gyökereit kutatja, beleértve egy látogatást szülőhelyére, Riverába, és részletesen foglalkozik a játékos családi, személyes és szakmai hátterével, valamint azok hatásával karrierjére. Az "Origins | Araujo" interjúkat tartalmaz Araujot legjobban ismerő és életét leginkább befolyásoló személyekkel, egészen a 2018-as katalán fővárosba érkezéséig.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott