Ugrás a tartalomra

Inter TV az ATV-n és az ATV Spiriten

Hosszú idő után ismét sport témájú magazinműsorral jelentkezik az ATV. Az olasz bajnokság nagy múltú csapata, a milánói Internazionale hivatalos heti összefoglalóját a foci kedvelői az ATV-n láthatják a szezon zárásáig.

 

A világ elitjéhez tartozó klubról szóló műsor szombatonként reggel 9:30-kor az ATV-n, vasárnap reggel 7:40-kor az ATV Spiriten kerül képernyőre. A szurkolók így a hétvégi mérkőzés dömping előtt láthatják az egyórás műsort.

 

Az Inter összeállításában az előző hét legszebb jeleneteit, góljait, exkluzív interjúkat és kulisszatitkokat láthatnak a rajongók.  
Az Inter az egyetlen olyan olasz futball klub, amelyik történetében mindvégig az első osztályban játszott a nemzeti bajnokságban. Az fekete-kék egyesület történetében háromszor volt BL, UEFA és Világkupa győztes.

 

A 111 éves milánói egyesületben az elmúlt évtizedek sztárjátékosai is játszottak, többek között a brazil Ronaldo és Roberto Carlos, a svéd Zlatan Ibrahimovic, az argentin Javier Zanetti, a portugál Luis Figo vagy a német Lothar Matthaus. Magyar játékosa is volt az Internek, Nyers István, aki 1948 és 54 között 182-szer lépett pályára a híres fekete-kék mezben. Weisz Árpád edzőként vezette bajnoki címre a klubot.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott