Ugrás a tartalomra
CBS News logo

Itthon is elérhetővé vált a CBS News adása mobil eszközökön és okostévéken

Mostantól Magyarországon is elérhető a CBS News ingyenes 24 órás videó hírszolgáltatását biztosító alkalmazás smart TV-ken és mobil eszközökön. Az amerikai hírtelevízió Latin-Amerikától Európán át Ázsiáig összesen 89 országban teszi elérhetővé a live streaming alkalmazását Amazon Fire TV, Android, Android TV, Chromecast platformokon, valamint LG smart televíziókon, és az élő adás online felületen is megtalálható. A bővítés révén a közönség világszerte könnyen hozzáférhet a nemzetközi és amerikai aktualitásokról szóló megbízható beszámolókhoz, a koronavírus járványról szóló legfrissebb hírekhez és a közelgő amerikai elnökválasztás elfogulatlan bemutatásához.

 

„A felméréseink szerint világszerte jelentős igény van a CBS News mindenkit érintő eseményekről beszámoló riportjaira” – mondta Christy Tanner, a CBS News Digital ügyvezető alelnök-vezérigazgatója. „Mostantól a nézők világszerte telepíthetik a CBS News alkalmazást, és bárhol nézhetik az adást, amikor a fontos hírekről szóló gyors és részletes tájékoztatásra kíváncsiak.”

 

A CBS News, amely internet böngészőkben eddig is világszerte elérhető volt, a következő hónapokban még több nemzetközi alkalmazásboltból letölthető lesz majd, hogy minél szélesebb körben biztosítsa a felhasználók számára a megbízható információkat a 2020-as elnökválasztásról és a globális népességet érintő ügyekről. A nézők világszerte megtekinthetik a CBSN beszámolóit a Republikánus és Demokrata párti elnökválasztási fordulókról, a novemberi amerikai elnökválasztásról, illetve láthatják a CBSN saját dokumentumsorozatait, a Vörös és Kék napi politikai műsort és a Klímafigyelő sorozatot.

 

A CBSN nézettsége folyamatos és tartós növekedés mellett idén márciusban több mint 100 millió video stream megtekintési csúcsot ért el.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott