Ugrás a tartalomra

Új néven a Domino TV

D1 logoA Domino Tv 2009. december 15-től d1 Tv néven folytatja munkásságát. A jövőben még színvonalasabb szórakoztatásra törekszünk, ezért az eddigieknél is érdekesebb és változatosabb műsorok készítését tűztük ki célul, így a kínálatunkban egyre több produktum lesz elérhető, az ismeretterjesztő filmektől az ifjúsági sorozatokig. Természetesen az eddig már megszokott produkciók sem maradhatnak ki a repertoárból, így a régi ismerős arcok továbbra is láthatók a képernyőn.

A jövőben is az Önök minél tartalmasabb szórakoztatása a célunk, és ennek  reményében továbbra is számítunk megtisztelő érdeklődésükre!

Az első magyar oktatási és kulturális csatorna

Tudták, hogy a televízió megszületése pillanatában a könnyen hozzáférhető kultúrát tekintették az egyik legfőbb vívmányának? Ön nem hallja naponta azt a felkiáltást hogy „semmi értelmes nincs a tévében"? Nem vágyik olykor arra hogy megnézzen egy jó koncertet, különleges filmet, vagy felelevenítse mondjuk a történelem tudását?

A D1 Tv tematikus csatorna, melynek célja, hogy műsoraival művelődési lehetőséget, szórakozást és tájékoztatást nyújtson kulturális, oktatási, közéleti és esélyegyenlőségi témakörökben. A D1 Tv törekszik a kultúra, az oktatás és a körülöttünk lévő élet sokszínűségének és sokféleségének bemutatására. Színes, ugyanakkor kiegyensúlyozott légkört teremt, ami mentes a bulvárhírektől és az értéktelen sztárcsinálási gépezettől. Valódi értékeket, valódi embereket, mindennapi sztárokat és ismert alkotókat is bemutat.

A D1 Tv egyedisége abban áll, hogy sokszínű és kiegyensúlyozott módon képes az értékek közvetítésére. Tartalmas kikapcsolódást és szórakoztató tanulást kínál másként.

És mielőtt az idegen kifejezésektől hemzsegő, nehezen befogadható műsorok jutnának valaki eszébe, természetesen a célunk nem az, hogy a kultúrát és az oktatást az átlagember számára nehezen érthető, emészthetetlen körítéssel mutassuk be. Mi hisszük, hogy azzal hogy műsoraink fiatalosak, lendületesek, képi világuk igényes, egyedi, de mindemellett tartalmasak, elmélyülők, nyújthatunk a mai magyar televíziózásban egy egyedülálló, egyszerre szórakoztató és értékes kikapcsolódási lehetőséget.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott