Ugrás a tartalomra
Max logo

Júliusban már az Olimpiára hangolódik a Max

Júliusban a Maxon már az Olimpiára hangolódunk, rengeteg izgalmas sport tartalom vezeti fel a párizsi sporteseményt. A film rajongók számára a Monsterverse több alkotása is felkerül, jön az év eddigi legsikeresebb romantikus vígjátéka és persze jobbnál jobb könyvtár tartalmak is jönnek. És végül, de nem utolsósorban végre képernyőre kerül az Ivan & The Parazol 20ra lapot című koncertfilmje is.

 

A hónap kiemelt filmes premierjei között érkezik az év eddigi legsikeresebb romantikus vígjátáka, a Glen Powell és Sydney Sweeney főszereplésével készült Imádlak utálni (Anyone But You, 06.27), jön a legjobb nemzetközi film Oscar-díját elhozó Érdekvédelmi terület (The Zone of Interest, 06.27), a többszörös Oscar-díjra jelölt Előző életek (Past Lives, 07.05), a sztárokkal teli - Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough - Amsterdam (07.05) című dramedy, a Michael Bay rendeze Rohammentő (Ambulance, 07.19), az Ecc, pecc, ki lehetsz? (See How They Run, 07.19) című krimi vígjáték Sam Rockwell és Saoirse Ronan szereplésével és a Sam Mendes rendezte A fény birodalma (Empire of Light, 07.05).

 

Július 4-én érkezik a Monsterverse több filmje, így a 2014-es Godzilla, a 2019-es Godzilla II. - A szörnyek királya és 2021-es Godzilla Kong ellen. A nyári szünetre készülve több animációs film is felkerül, többek között A rosszfiúk (The Bad Guys, 07.06), az Énekelj 2. (Sing, 07.27) és Az Igazság Ligája és RWBY: Szuperhősök és Vadászok - Második rész ( Justice League x RWBY: Super Heroes and Huntsmen Part Two). A könyvtár tartalmak igazán széles választékkal bővül, elérhető lesz az Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love., 07.04), a Ragadozó városok (Mortal Engines, 07.05), Edgar Wright Cornetto-trilógiájának utolsó része, a Világvége (The World's End, 07.05), a Koszorúslányok (Bridesmaids, 07.11) című vígjáték, a Hellboy 2. - Az Aranyhadsereg (Hellboy II. The Golden Army, 07.12), az 1975-ös dramedy, a Warren Beatty, Julie Christie és Goldie Hawn közreműködésével készült Sampon (Shampoo, 07.12), A fák tengere (Sea of Trees, 07.12) című dráma Matthew McConaughey-vel, a Pénzes cápa (Money Monster, 07.19) George Clooneyval és Julia Robertsszel, a Közellenségek (Public Enemies, 07.19) Johnny Deppel, a Van Helsing (07.26) című akció-fantasy Hugh Jackmannel és a Bostoni fojtogató (Boston Strangler, 07.26) című krimi.

 

A hónap kiemelt sztárja Faye Dunaway. A színésznő életét feldolgó HBO dokumentumfilm, a Faye premierje Cannesban volt, július 14-én pedig a Maxon is elérhető lesz. Az Oscar-díjas díva előtt tisztelegve három klasszikus filmje is felkerül a kínálatba, így jön az 1968-as Thomas Crown ügy (The Thomas Crown Affair, 07.01), az 1990-es A szolgálólány meséje (The Handmaid's Tale, 07.01), az 1976-os Hálózat (The Network, 07.01).

 

Júliusban két magyar tartalom is érkezik a Maxra. A hónap elején exkluzív címként érkezik az Ivan & The Parazol - 20ra lapot, Live@BudapestPark2023 című koncertfilm, amely az egyik első magyar zenés-koncertfilm a platformon. Július 18-án jön a Szacsvay László és Kizlinger Lilla főszereplésével készült Valami madarak című dráma.

 

Az Olimpiára készülve rengeteg Eurosport sorozat és dokumentumfilm is érkezik a hónap során a Maxra. Többek között Paris La Vie Sportive, 4th Of August: An Olympic Odyssey, Anton Palzer: Breaking The Cycle, Chasing Glory: Road To Paris 2024, Second To None, The Next Centimeter, Athletes To Watch: Paris 2024, Olympic Stories, Oqs és Trailblazers.

 

Sorozatok terén a hónap kiemelt sorozata a Sárkányok háza 2. évada, amelynek epizódjai minden hétfőn érkeznek a Maxra és az HBO-ra. A nyolc részes évad augusztus 5-én ér véget. A Discovery egy különleges sorozattal robbantja be a nyári időszakot, ugyanis érkezik A vihar szeme (In the Eye of the Storm, 07.21), amely valós idejű tudósításokat mutat be megrázó természeti katasztrófák - tornádók, erdőtüzek - epicentrumából. A sorozat remek hangolódás lehet a nyáron érkező Twisters - Végzetes vihar című mozifilmhez! A true crime kedvelők figyelmébe ajánljuk az Ismertté vált bűnesetek (Crime Gone Viral, 07.01) 5. évadát, a Diagnózis: pszichopata (Signs of a Psychopath, 07.16) 7. évada, a Veszélyes utakon (Road Rage, 07.24), amelyben tragédiába forduló autós üldözéseket mutat be, míg a Halálosan szőke (Lethally Blonde, 07.26) olyan eseteket mutat be, ahol az áldozatok fiatal szőke nők voltak. A sorozatok elérhetőek lesznek az ID (Investigation Discovery) csatornán is július folyamán.

 

Továbbá új sorozatként érkezik a Maxra és a Discovery csatornáira Vinne Jones vidékre megy (Vinnie Jones in the country, 07.23), amelyben az angol színész vidéken próbál új életet kezdeni felesége halála után és felépíteni valami maradandót. Továbbá jön a Best bite in Town (07.16), a Tengerpartot veszünk (Buying the beach, 07.07), a Felújítás és Hawaii (Renovation Aloha, 07.25) vagy a Ciao Villa (Ciao House, 07.30) és még sok más.

 

A fentieken kívül még rengeteg nemzetözi film és klasszikus is elérhető lesz a Max kínálatában. Július végén pedig érkezik az Olimpia, amely élőben követhető lesz a Eurosporton, a Maxon pedig minden pillanata is (vissza)nézhető lesz.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott