Ugrás a tartalomra

Karácsonyi sütés-főzés stresszmentesen a TV Paprikán

2019. december 1. és 31. között a Vidanet digitális kábeltévé-előfizetői kódolatlanul hangolódhatnak az ünnepekre a TV Paprikával.

 

Ha van csúcsszezon a konyhában, amikor mindenki azon verseng, ki tudja finomabbnál finomabb főztjével kényeztetni családtagjait, vendégeit, az biztosan a karácsonyi ünnepi időszak.

 

Nincs ez másképp a TV Paprika konyhájában sem: a legízletesebb ünnepi fogások készülnek a csatorna sztárséfjeinek kezei alatt a TV Paprika karácsonya című műsorban, hogy ötletet és kedvet adjanak a vállalkozó kedvű nézőinknek.

 

Sőt, még egy meglepetéssel készül a csatorna. Kapus Gerti már számtalan alkalommal megörvendeztette a TV Paprika nézőit egy-egy isteni édességrecepttel. Most azonban nemcsak a desszertek lesznek izgalmasak, hanem a tálalás is, ugyanis Csorba Anita, a népszerű „Merjalkotni” és „Inspirációk Magazin” bloggerének segítségével igazi adventi édességek kerülnek az asztalra. Alig negyed óra alatt elkészíthetők az ínycsiklandó receptek, amikből pár perc alatt igazi ajándékot varázsolnak a lányok. A nézők összesen 24 adventi desszertötlettel találkozhatnak, amiket nemcsak otthonra készíthetnek el, de bátran ajándékba is adhatnak a mesés csomagolásnak köszönhetően. Hófödte Oreo golyók, saját készítésű szaloncukor, rénszarvas alakú keksz, és még sok más ötlet várja a nézőket december elsejétől mindennap 19:15-kor a TV Paprika adventi kalendáriumában.

 

A TV Paprika új sorozatában, a Kedvenceink kedvenceiben jól ismert séfek, bloggerek mutatják meg kedvenc fogásaikat december 2-án 18 órától, majd hétköznaponként ugyanebben az időpontban dupla részekkel. A baráti összejövetelekre vagy éppen ünnepi asztalra alkalmas menüsorok mind-mind kedvenceink kedvencei.

 

Emellett az Éhes motorosok karácsonya sorozat arra keresi a választ december 2-ától minden egyes nap 21:00-kor, hogyan lehet barátaink és családunk karácsonyi megvendégelését a lehető legkönnyebbé tenni, valamint jópofa tippeket és egyszerűsítési lehetőségeket ad arra, hogy lerövidítsük a konyhában töltött időt. Si és Dave minden epizódban más-más híresség oldalán emlékezik vissza a régi családi karácsonyokra, miközben közösen készítenek el egy-egy receptet. Utánajárnak az Egyesült Királyság-szerte fellelhető különböző karácsonyi tradícióknak is, miközben a fő karácsonyi hozzávalókra irányítják a figyelmet.

 

James Martin már jó időben megosztja velünk azt a sok ügyes trükköt és ötletet, melyekkel garantálható, hogy az ünnepi készülődés alatt megspóroljunk egy kis időt és idegeskedést, és így is fantasztikus fogásokat varázsoljunk az ünnepi asztalra. Nincs ez másként most sem, hiszen  december 12-én 21:05-kor érkezik a James Martin – Karácsony a konyhában.

 

A Karácsony Nigellánál egyórás különkiadásban Nigella megoszt a nézőkkel néhány pofonegyszerű trükköt a stresszmentes ünnepi főzőcskézést és könnyed szórakoztatást ígérő karácsony megteremtéséhez. Mindezt persze egy sor ünnepi fogással, melyek egyszerre kényeztetőek és praktikusak. Csak kapcsolj december 11-én 20:00-kor a TV Paprikára!

 

A Gordon ünnepi asztala egy kedves, szellemes és családközpontú sorozat, mely új oldaláról mutatja be Gordon Ramsay-t december 19-én 20:00-kor. Amennyiben még mindig tanácstalan vagy az ünnepi vacsora kérdésében, Gordon egyszerű, letisztult menüi kiváló iránymutatást adnak ahhoz, hogy mi kerüljön a család asztalára idén télen. Nem fognak hidegen hagyni Gordon kedvenc fűszeres téli finomságai, a Ramsay család karácsonyi ötleteinek köszönhetően pedig saját ünnepi étkezéseink is pazar kulináris élményt jelenthetnek. Minden receptet úgy tervezett meg, hogy munka és család mellett is könnyen elkészíthetőek legyenek. Gordon bebizonyítja, hogy bármennyire is elfoglaltak vagyunk, azért minden nap tudunk fantasztikus ételeket főzni – reggelire, ebédre és vacsorára is.

 

Érdemes lesz a TV Paprikára kapcsolni, mivel még sok egyéb érdekességgel, recepttel és ötlettel gazdagodhattok, valamint találkozhattok a fentiek mellett például Jamie Oliverrel, Justine Schofielddel és Nadiyaval is!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott