Ugrás a tartalomra

Képernyőn az RTL KETTŐ megújult arculata

Az RTL szeptemberben bejelentett, és jelenleg is zajló arculatváltása újabb mérföldkőhöz érkezett: november 20-án adáskezdéstől a korábbi RTL II immár RTL KETTŐ néven, megújult arculattal érhető el.

 

A csatorna programstruktúrája változatlan marad. Az elmúlt évadokhoz hasonlóan itt lesz látható a ValóVilág 11. évada, továbbra is az RTL KETTŐ ad otthont a Showder Klubnak, amely a hazai stand-up világ nagyágyúival nevetteti meg a nézőket. Szintén ezen a csatornán élvezheti a közönség a NőComment! pörgős beszélgetéseit vasárnap esténként.

 

Az idén tizedik születésnapját ünneplő csatorna új arculatot is kapott a korábban bejelentett központi arculathoz igazodva. Az új arculat az RTL KETTŐ sokszínű nézőközönsége előtt tiszteleg: különböző otthonok mindennapos pillanataiba tekintünk be számos szobabelső ablakain keresztül.  Az arculat, illetve a csatorna logó egy markáns, a többi RTL csatornától jól megkülönböztető pirosas-sárgás színt kapott, amely különböző tárgyakon, kiegészítőkön is visszaköszön az egyes díszletekben színharmóniát teremtve a márkával.

 

Az RTL KETTŐ műsorán ma este 21 órától újra kinyílnak a luxusbörtön kapui, a ValóVilág villából az RTL+ előfizetéses felületén pedig elindul a 24 órás közvetítés, ahol a nézők bármikor bepillanthatnak a villalakók vágatlan életébe.

 

A csatorna nevét – hasonlóan az RTL HÁROM-hoz – következetesen  csupa nagybetűvel kiírva használjuk majd a jövőben.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott