Ugrás a tartalomra
Direct One logo

Készülj a halloweeni borzongásra és az őszi estékre a Direct Now appal

Paranormális jelenségek, gonosz szellemek, rejtélyes eltűnések… Kerülj igazi halloweeni hangulatba a Direct Now applikációval, ahol kísérteties filmekkel, új krimi és thriller sorozatokkal készülhetsz az év legborzongatóbb napjára. Unod a faragott töklámpásokat, a kísérteteket és inkább valami másra vágysz? A Direct One segítségével bármilyen hangulatra megtalálod a neked való tartalmat, hiszen megannyi vígjáték, romantikus dráma, akciófilm, ismeretterjesztő műsor és gyerekeknek szóló tartalom vár egy helyen, amit bármikor megtekinthetsz, legyél akár bekuckózva otthon a kanapén, vagy úton a rokonok felé.

 

Közeledik az október vége, egyre rövidebbek a nappalok, a borongós őszi estéken pedig jól esik otthon maradni és egy bögre forró itallal nézni a kedvenc műsorainkat. A Direct One ebben az időszakban is gondoskodik az izgalmas tartalmakról, minden korosztály számára.

 

Nem múlhat el a Halloween hátborzongató filmek nélkül

 

Már csak néhány nap és itt az ősz egyik sokak által várt napja, a Halloween. A Direct Now applikáció egyre bővülő videótárában a legfélelmetesebb filmek közül válogathatsz, így nincs más hátra, mint bekészíteni a popcornt és felkészülni a borzongásra.

 

Az alkalmazásban megtalálható például a nagy sikerű Insidious című természetfeletti horror. A történetben egy megmagyarázhatatlan módon kómába eső kisfiú életéért küzdenek a szülei, akik nem félnek felvenni a harcot a szellemvilággal sem. A Parajelenségek középpontjában egy fiatal pár áll, akik új otthonukban kamerát állítanak fel, miután természetfeletti jelenségeket tapasztalnak. A dokumentumfilm-szerű, amatőr filmfelvétel stílusát követő jelenetek szinte elhitetik a nézővel, hogy a valóság elevenedik meg a szemei előtt.

 

A népszerű horror franchise, a Sikoly 4. részében az amerikai kisváros, Woodsboro már kezdi túltenni magát a 10 éve történt szörnyűségeken, amiket Ghostface, a pszichopata gyilkos okozott, azonban az évfordulón holtan találnak két iskolás lányt. A film a horror műfaját felforgatva lépésről lépésre alakul át krimivé.

 

Az együttélés nehézségeit és a szülői felelősséget helyezi középpontba a sci-fi és a horror elemeit vegyítő Vivárium. Egy fiatal pár az új családi fészek keresése közben az idilli Yonder lakóparkban ragad, nem sejtve, milyen rémisztő események várnak rájuk. A meglepő fordulatokban bővelkedő A fenyegetés körében pedig egy baráti társaság történetét dolgozza fel, akik kísértettörténet-mesélés közben egy rettenetes játékba keverednek.

 

A kilencek háza című filmben kilenc, egymás számára idegen embert kábítanak és rabolnak el, majd zárnak össze, mígnem megcsörren a kaputelefon: aki az utasításokat követve utoljára életben marad, ötmillió dollárral lesz gazdagabb. A 2000-es évek népszerű internetes legendáján alapuló Az élő sötétség: Ted, a barlangászban pedig két testvér egy eldugott barlangra bukkan, de felfedezésüket követően a dolgok baljóslatúvá válnak, és rájönnek, hogy van valami odalent, ami felelős lehet apjuk haláláért.

 

Képernyő elé szegező sorozatok az őszre

 

Az őszi hónapok során több új krimi és thriller széria is felkerül a Direct Now alkalmazás videótárába. Látható lesz az október 23-án bemutatásra kerülő, Agatha Christie stílusára emlékeztető sorozat, a Hat idegen, amelynek főszereplőit egy milliárdos előkelő birtokára hívják, de nem alakul minden a tervek szerint. A két haláleset felfedezése után az idilli környezetben a légkör kezd fojtogatóvá válni.

 

A Balkán legrejtélyesebb hegységében, Rodopéban játszódó Ördögtorok egy véres múltú, álmos kisvárosba kalauzolja a nézőket. A városban egy nap megcsonkított holttestre bukkannak, a jelek pedig rituális gyilkosságra utalnak. Aki kíváncsi a folytatásra, november 6-tól keresse a széria epizódjait a Direct Now appban!

 

November 20-án érkezik a bolgár Hajsza a Szalamandra után című krimiszéria. A főhős, Kamen Petkov a rendőr-főkapitányság eltűnt személyekkel foglalkozó osztályát vezeti, míg felesége, Ralica a rendőrség egy másik kirendeltségén dolgozik. A pár tisztázatlan körülmények között veszíti el lányát, és egyikük sem sejti, hogy gyermekük halála mögött egy Balkánon működő bűnszervezet áll.

 

Mi lehet rosszabb, mint bebörtönözve lenni egy elzárt klinikán, ahol semmi sem az, aminek látszik, és senki sem hiszi el, hogy az vagy, akinek mondod magad? Ezt a kérdést boncolgatja a Direct Now alkalmazásban november 21-től elérhető Elmerabság című pszichológiai thrillersorozat, amely a túlélés, az identitás, a bizalom és az árulás meghatározó emberi kérdéseivel foglalkozik.

 

Színesítsd vígjátékokkal a szürkeséget!

 

Legyen Halloween éjszakája vagy egy átlagos hétköznap, ha könnyedebb tartalmakra vágysz, a Direct Now appban nem fogsz csalódni. Számtalan önfeledt nevetést ígérő vígjátékot rejt a videótár, mint például a Gérard Depardieu főszereplésével készült Asterix az olimpián, a család minden tagja számára remek szórakozást nyújtó Ókori hisztéria: A léha rómaiak kalandjai, vagy a Jesse James elveszett kincse című kalandfilm, amelyben egy csapat kissrác dolgozik egy százéves rejtély megoldásán.

 

A romantikusabb történetek kedvelőinek ajánljuk például a Ketten egyedült, főszerepben két szingli 30 éves párizsi fiatallal, akinek útjai keresztezik egymást. Az Alice-ért mindent című francia vígjátékban egy ismert, milliókat kereső videós gyári munkásnak adja ki magát, hogy közelebb kerüljön egykori egyetemi csoporttársához, Alice-hoz. A Francia hármasban pedig az elegáns tengerparti étterem-hotel tulajdonosok, Francois és Charlotte küzdenek válságba jutott házasságuk megmentéséért.

 

Sokan idézik még mindig a 2000-ben bemutatott Bájkeverő szállóigéit, nem véletlenül: Elizabeth Hurley és Brendan Fraser szórakoztató alakítása a mai napig tévé elé szegezi a humoros filmek kedvelőit. A Direct Now applikációban ugyancsak elérhető Kivonat című romantikus vígjáték főhőse, Joel élete mélypontra jutott, egyszerre személyes és szakmai problémákkal találja szembe magát, végül úgy dönt, megkísérli megmenteni cégét és házasságát.

 

Nyugdíjasok, unatkoznak és haszontalannak érzik magukat… Ők az Unokák kezdőknek főszereplői, akik új kihívásokat keresve elkezdenek gyerekeket felügyelni. Természetesen semmi nem megy egyszerűen, és hamarosan aggódó szülőkkel, családi problémákkal szembesülnek. A vígjáték, a dráma és a misztikus film elemeit vegyíti A szavak ereje, amelyben egy édesapa keresi évek óta eltűnt gyerekét, mígnem online rátalál egy férfira, aki kísértetiesen hasonlít a fiára.

 

Nem találtad meg az igazit a felsorolt vígjátékok között? Ne aggódj, sok más tartalom elérhető a Direct Now videótárában, ahol biztosan te is rábukkansz a neked való sorozatokra és filmekre!

 

Számtalan műfaj csupán egy kattintásra tőled

 

Persze az is érthető, ha hidegen hagynak a jelmezek és a faragott lámpások, vagy a képernyő előtt szeretnéd bővíteni ismereteidet. Az alkalmazásban többek között megtalálod a világ legtitokzatosabb megoldatlan esetei körüli elméleteket vizsgáló A történelem legnagyobb rejtélyeit vagy a Népszerű tudomány sorozatot, amely a tudomány és technika világába kalauzolja a nézőket.

 

Kevés olyan hely létezik a Földön, amelyről annyi legenda született, mint a Bermuda-háromszögről. Rejtélyes eltűnések, talányos balesetek. A Bermuda-háromszög titkai: elátkozott vizek című műsor stábja szakértők segítségével vizsgálta meg, milyen jelenségek állhattak az események hátterében.

 

Magyarországon hozzávetőleg hárommillió gazdis kutya él, és valljuk be, mindig van mit tanulni a helyes állattartásról. Hogyan szabadítsuk meg a frissen hozzánk került ebet a rossz szokásaitól? Miként érjük el, hogy az elvárásaink szerint viselkedjen? Ebben segít a világhírű kutyatrénerrel készült Cesar Millan: Jó gazdi, jó kutya című műsor.

 

A Direct Now app videótára gyermekműsoraival a legkisebbek számára is tartogat izgalmakat, ráadásul az alkalmazást egyszerre több eszközön is nézheti a család, így nem lesz vita, ha mindenki egyszerre szeretné megtekinteni a saját kedvenc filmjét vagy sorozatát.

 

Az alkalmazásban az évek óta töretlen népszerűségnek örvendő stand up comedy előadások is megtalálhatóak, mint például a Hadházi László és Kovács András Péter saját ötnapos turnéjának pillanatain végigvezető Hadházi: On the Road és a KAP: On the Road. A Comedy Central bemutatja pedig a műfaj legkiválóbb humoristáit vonultatja fel olyan közreműködőkkel, mint Badár Sándor, Mogács Dániel vagy Litkai Gergely.

 

A Direct One előfizetői biztosan nem fognak unatkozni az őszi hónapokban, hiszen 7 napig akár a televíziós tartalmakat is visszanézhetik az appban, ha pedig nem szeretnének lemaradni a fontos műsorokról, emlékeztetőket állíthatnak be kedvenc filmjeikre és sorozataikra.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott