Ugrás a tartalomra
Izaura TV logo

Két éves lett az Izaura TV

Augusztus 14-én volt két éve, hogy útjára indult a sorozatok szerelmeseinek kedvenc csatornája, amely debütálása óta több, mint kilencszeresére nőtt, és a kábelcsatornák rangsorában már hatodik legnézettebb a teljes lakosság körében. Az Izaura TV premier sorozataival és a legnagyobb klasszikusokkal hónapról hónapra egyre több nézőt ültet a képernyők elé.

 

Az Izaura TV indulása óta hatalmas sikernek örvend a sorozat-rajongók között. A TV2 Csoport csatornája több mint kilencszeresére nőtt az elmúlt két évben, az Izaura TV közönségarány-mutatója a kereskedelmi - 18-59 éves - célcsoportban. A legfrissebb augusztusi (aug 1-12) adatok szerint az indulásakor még 0,2%-os közönségarányt (SHR 18-59) elérő Izaura TV ma már közel 2%-os (SHR 18-59: 1,9%) aránnyal büszkélkedhet. Ugyanez a növekedés megfigyelhető a teljes lakosság körében is. Az induló 0,4 %-os arány mára 2,4% lett (SHR 4+).

 

Kiemelkedő népszerűségnek örvend a retro blokk, közöttük olyan örökzöld klasszikusokkal, mint a Paula és Paulina, a Titkok és szerelmek, vagy a Marimar, amelyek főműsoridőben akár 3-5%-os közönségarányt is elértek egy-egy epizóddal. Indulás óta azonban a csatorna legnagyobb sikere az Esmeralda volt, ami legnézettebb epizódjával 5,5%-os közönségarányt és 120 ezer fős nézőszámot ért el a 18-59 éves korcsoportban.

 

A kábelcsatorna legeredményesebb napja az egész napos Share adatok alapján 2018. április 18-a volt (SHR 18-59: 3,2% / SHR 4+: 3,4%). Aznap a teljes lakosság körében a második legnézettebb kábelcsatorna volt a Super TV2 mögött. A főműsoridős eredményeket tekintve 2018. június 11-e volt a legerősebb. Aznap este 4,0%-os közönségarányt ért el a csatorna (teljes lakosságban) és ezzel a legnézettebb kábelcsatorna volt főműsoridőben.

 

Az Izaura TV népszerűségének titka, hogy minden sorozat-rajongó megtalálja kedvencét. A nagy klasszikusok mellett a csatorna folyamatosan országos televízió premierekkel jelentkezik. Az Izaura TV kínálatában a legnépszerűbb török és koreai sorozatok is megtalálhatóak, többek között a Küzey Güney – tűz és víz; a Fatmagül; a Piszkos pénz, tiszta szerelem; Az éjszaka királynője és A korona hercege. A sorozatok rabjai pedig további újdonságokra is számíthatnak.

 

Idén a kábelcsatornák rangsorában az Izaura TV már 6. legnézettebb csatorna a teljes lakosság körében, amivel olyan versenytársakat utasít maga mögé, mint az AXN, a Viasat3, a Comedy Central, az RTL II vagy épp a Sorozat+.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott