Ugrás a tartalomra

Két hét kódolatlan AXN a MinDig TV kínálatában

Október végétől az AXN csatorna is kódolatlanul érhető el a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Az ingyenes időszak október 29. és november 11. között lesz.

 

Az AXN a kódolatlan időszak alatt több országos tévé premierrel is készül. Péntek esténként országos tévé premierként látható a Skorpió – Agymenők akcióban 4. évada. Az elképesztően magas intelligenciával rendelkező különc, Walter O'Brien és briliáns elmékből álló csapata továbbra is az utolsó védelmi vonalat jelentik a világ számára a modern kor komplex, csúcstechnológiájú fenyegetései ellen. Ez nem más, mint a Skorpió csapat. A Váltságdíj 2. évada szerda esténként 22 órától látható. A történet középpontjában a sokat tapasztalt bűnügyi tárgyaló, Eric Beaumont áll, aki társával életveszélyes krízishelyzeteket old meg. A lopás művészete 1. évada a New York-i aukciósházak látszólag elbűvölő világában folyó bűnözésről rántja le a leplet egy munkásosztálybeli exkatona történetén keresztül. A Csúcshatás 1. évadát vasárnap esténként dupla epizódokkal tűzi műsorára az AXN. Brian Finch a 28 éves kiégett zenész megismerkedik az NZT-48-al, a droggal, aminek minden használatakor 12 órára emberfeletti elmére tesz szert; élete minden eseményére tökéletesen emlékszik, és rendkívül gyorsan képes következtetni. November 4-én este a Pókember című amerikai akciófilm kerül adásba Tobey Maguire, Kirsten Dunst, és Willem Dafoe főszereplésével. Peter Parker a kétballábas diákújságíró világa fenekestül felfordul, amikor egy laboratóriumi osztálykirándulás során megcsípi egy mutáns pók. A történet folytatása, a Pókember 2.pedig november 11-én este látható.

 

Az AXN élő műsora a DVB-T rendszeren kívül az Applikációban is elérhető lesz, a fenti időszakban hozzáférhető lesz lekérhető VoD tartalom is. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott