Ugrás a tartalomra

Két hét kódolatlan Cool TV a MinDig TV kínálatában

A Cool csatornát február 18. és március 3. között kódolatlanul érhetik el a MinDig TV nézői. A csatorna az RTL Magyarország egyik vezető szórakoztató kábelcsatornája. A műsorkínálatában leginkább nagysikerű amerikai sorozatok és filmek találhatók meg, de nem hiányozhatnak a médiacsoport sajátgyártású produkciói sem. Nem lesz ez másképp a kódolatlan hetek ideje alatt sem.

 

Hétköznap esténként számtalan népszerű sorozattal találkozhatnak a nézők. Látható lesz a Dr. Csont, amelynek egyik főszereplője Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) alias, Dr. Csont briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seely Booth (David Boreanaz), hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Ők ketten és zseniálisan felkészült csapatuk briliáns elmével oldanak meg minden egyes bűntényt, amelyek során kénytelenek szembe nézni a korrupcióval és a Jefferson Intézet működésének ellehetetlenítésén munkálkodókkal is. Péntek esténként szintén 20.30-tól az RTL saját gyártású komédiája: A mi kis falunk látható. A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző. Hétköznap késő esténként a Gyilkos elmék című sorozat kerül a képernyőre, amely az FBI egyik elitegysége, a sorozatgyilkosok után nyomozó ügynökök életét mutatja be. Céljuk, hogy Amerika legelvetemültebb bűnözőinek elméjét és személyes életét feltérképezzék és ezáltal jussanak el hozzájuk. A Halálos fegyver című akciósorozatban Martin Riggs (Clayne Crawford), texasi nyomozó a felesége tragikus halála miatt betegesen veti bele magát a legveszélyesebb helyzetekbe. A veterán nyomozó, Roger Murtaugh (Damon Wayans) társa lesz, aki éppen túl van egy súlyos szívinfarktuson, és ezért minden igyekezetével azon van, hogy izgalmaktól mentes, nyugodt életet éljen. Ám Martin Riggs mellett ez korántsem egyszerű feladat. De itt lesz Doktor Murphy is, aki autizmussal élő fiatal sebészrezidensként kavarja fel az ország egyik legjobb kórházának sebészeti osztályát. A kollégáihoz kevésbé kapcsolódni tudó Shaun rendkívüli megoldásaival folyamatosan megkérdőjelezi kollégái rutinját, és kivételes adottságával nem csak életeket ment meg, hanem kollégái szakmai fejlődésében is felbecsülhetetlen segítségnek bizonyul.

 

A csatorna az 14. programhelyen, az D jelű multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott