Ugrás a tartalomra

Két héten át ingyenesen elérhető a Paramount Channel filmcsatorna

Két hétig kódolatlanul nézhető a Paramount Channel minden MinDig TV néző számára. 2019. szeptember 20. és október 3. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket és régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők a Viacom és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően.

 

A Viacom és az Antenna Hungária közötti megállapodás alapján szeptember végén és október elején kódolatlanul, előfizetés nélkül lesz elérhető a MinDig TV felhasználók számára a nagy amerikai stúdiók klasszikus filmsikereit műsorára tűző Paramount Channel filmcsatorna.

 

A Paramount Channel kéthetes kódolatlan időszakában a MinDig TV nézői olyan népszerű filmsikereket és díjnyertes alkotásokat láthatnak, mint az Iron Man- és Kill Bill-filmek, a München, vagy a Szikla. Michael Douglas 75. születésnapja tiszteletére pedig A rózsák háborúja és a Black Rain című filmek kerülnek adásba. A csatorna a kisebbekre is gondol, így olyan családi filmek kerülnek képernyőre, mint a Bűbáj vagy a Cápamese.

 

A Paramount Channel a D jelű multiplexen, a 22. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

A Paramount Channel szeptemberben nyereményjátékkal is készül. A játékos kedvűeknek nincs más teendője, mint szeptemberben heti kétszer – hétfőn és csütörtökön - nézni az este 9 órás filmeket, majd utána weboldalunkon megválaszolni egy kérdést.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott