Ugrás a tartalomra

Kódolatlan hetek a Humor+ csatornán

A TV2 Média Csoport Zrt. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján két hétig kódolatlanul érhető el a Humor+ műsora minden MinDig TV néző számára. A 2018. május 14. és május 27. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban klasszikus sorozatokat és premiereket is ingyenesen láthatnak a nézők.

 

A Humor+ csatorna májustól megújult programstruktúrával várja a nézőket, melynek részeként a klasszikus kedvencek mellett péntek esténként országos sorozatpremiereket láthatnak azok, akik a csatornára kapcsolnak. Minden hétköznap késő délutántól a már jól ismert kedvenceké a terep, 17:20-tól az Életem értelmei, 17:50-től a Férjek gyöngye, 18:50-től az Egy rém rendes család tripla részekkel, míg 20:25-től a Meldrum ház megunhatatlan karakterivel érkezik a Csengetett, Mylord?

 

Az animációs sorozatok blokkosítva kerülnek képernyőre, A Simpson család és az Amerikai fater hétfőtől csütörtökig 21:30-tól dupla részekkel, míg a Cleveland Show és a Futurama hétköznap esténként 23:30-tól dupla epizódokkal színesíti a kínálatot.
A péntek este a premier sorozatoké, 21:30-tól a Mick kell a gyereknek! második évadának folytatása látható, 22 órától a Lazíts, Kevin! második, 22:30-tól pedig az Amerikai fater tizennegyedik évada Magyarországon még nem vetített epizódokkal szórakoztatja a Humor+ közönségét.

 

Szombatonként továbbra is a vígjátékoké a főszerep, május 19-én a Diktátor című amerikai vígjátékot, május 26-án pedig a Trópusi vihar című akció vígjátékot vetítik Ben Stiller és Robert Downey Jr. főszereplésével.

 

A Humor+ csatorna a D jelű multiplexen a 43. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott