Ugrás a tartalomra

Kódolatlan hetek a Prime csatornán

Két hétig kódolatlanul érhető el a Prime műsora minden MinDig TV néző számára, a 17. programhelyen. A 2018. február 19. és március 4. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban a TV2 Csoport prémium, általános szórakoztató csatornájának műsorait ingyenesen láthatják a nézők.

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára február 19. és március 4. között a Prime.

Február 19-től térnek vissza a képernyőre olyan nagy kedvencek, mint a Váratlan utazás, a Charlie, majom a családban, A Klinika, az Álomhajó vagy épp az Anna.

E mellett premier epizódokkal folytatódik a NCIS Los Angeles, a Gotham és az Orville is.

A sikersorozatokon túl filmes élményekben, vicces és romantikus pillanatokban sem lesz hiány. A Prime kínálatában látható ezen időszak alatt A csajok háborúja, a Női szervek, a Szerelem a Fehér Házban, az Én és a hercegem, a Derült égből Polly, az Anya, lánya, unokája és A Wall Street farkasa is.

A Prime a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 17. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott