Ugrás a tartalomra

Kódolatlan kalandozások a világűrben

Április 6-26. között, három héten keresztül ingyenesen lesz elérhető a National Geographic csatorna a 750 ezer háztartással rendelkező MinDig TV kínálatában! A díjmentes időszakban többek között a négy Emmy-díjjal kitüntetett Kozmosz sorozat legújabb részeit láthatják a nézők, a világhírű asztrofizikussal, Neil deGrasse Tysonnal.

 

A Kozmosz: Lehetséges világok sorozat lenyűgöző idő- és térbeli utazásra hívja a nézőket 13.8 milliárd év kozmikus evolúcióján keresztül! Hogyan keletkezett a világegyetem sok milliárd évvel ezelőtt? Miként formálta át az ember a világot, és hogyan jutott el más bolygók felfedezéséig? Mit hoz a jövő? Milyen lehetőségek nyílnak meg előttünk, ha a Föld már többé nem lesz otthonunk? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a Nat Geo sikersorozatának második évada, a Kozmosz: Lehetséges világok. A vasárnaponként 21 órakor látható lélegzetelállító sorozatban a nézők Neil deGrasse Tyson asztrofizikussal kalandozhatnak térben és időben.

 

Áprilisban további hírességek is feltűnnek a képernyőn: hétköznap reggelenként a népszerű állatorvos, Dr. Pol és a csodálatos kutyadoki, Cesar Millan ébresztik a nézőket. Hétfőtől péntekig reggel 8 órától látható a Dr. Pol állatklinikája sorozat, amelyben a legendás állatorvos a kutyáktól kezdve a papagájokon át a rénszarvasokig a legkülönfélébb állatok életéért küzd. Reggel 9 órától pedig a Tárcsázza Cesar Millant! sorozat jelentkezik, amelyben a kutyapszichológus problémás házikedvenceket kezel, és számos otthon is alkalmazható praktikával segíti a gazdikat.

 

Mindemellett egyéb izgalmas műsorok is várják a nézőket a díjmentes időszakban. A technika és tudomány szerelmeseinek szól a Száguldásra születtek sorozat, amely csütörtökönként 21 órakor látható a csatornán. A műsorban a világ legdrágább, leggyorsabb és legnagyobb presztízsű szuperautói mutatkoznak be, és azt is megtudhatjuk, miként tolják ki a mérnökök egyre jobban a sebesség és a technológia határait. Azoknak pedig, akik még több adrenalinra vágynak, április 20-tól hétfőnként érdemes a National Geographic csatornára kapcsolni. Lavina által elsodort snowboardosok, hegycsúcson ragadt túrázó, csapdába esett barlangász, cápatámadás áldozatává vált tengerész - a segítség persze mindig megérkezik, egy jól szervezett mentőosztag, vagy egy életét kockára tévő barát személyében. A halál árnyékában sorozat ezekből a megdöbbentő képsorokból válogat.

 

A Nat Geo kiemelt műsorai áprilisban: 

  • Kozmosz: Lehetséges világok – vasárnaponként 21 órakor
  • Száguldásra születtek – csütörtökönként 21 órakor
  • A halál árnyékában – április 20-tól hétfőnként 21 órakor
  • Dr. Pol állatklinikája – hétköznap reggelenként 8 órakor
  • Tárcsázza Cesar Millant! – hétköznap reggelenként 9 órakor

 

A National Geographic a MinDig TV 25-ös programhelyén a C multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T/T2 tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

Felhívjuk a Mindig TV nézők figyelmét, hogy az átmeneti időre kódolatlanul elérhető csatornák sugárzása egyre több adó vételkörzetében DVB-T2 adásmódban történik.  Amennyiben nem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy a vevőkészülék nem képes a DVB-T2 adások vételére.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott