Ugrás a tartalomra

Kódolatlan Minimax hetek a MinDig TV nézőinek

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői szeptember 6. és 18. között ingyenesen érhetik el a Minimax gyerekcsatornát.

 

A nyári szünet ugyan véget ért, de a Minimax továbbra is korlátlan szórakozást ígér. A MinDig TV kínálatában kizárólag a Minimax lesz kódolatlanul elérhető a fenti időszakban, amikor három vadonatúj mesével is találkozhatnak a gyerekek. Szeptember 5-én indul a Filly Fantázia, ahol Rose, az egyszarvú filly, és barátai mágikus képességeiket tökéletesítik az akadémián, de a mindennapi kihívások mellett egy gonosz varázslóval is meg kell küzdeniük.

 

Szeptember 7-én folytatódik az Állati küldetés a legújabb évaddal, ahol Chris és Martin Kratt utazásain keresztül újabb vadon élő állatok szokásaira és rejtekhelyeire derül fény, majd rögtön másnap indul a Berry Bees – Mézbogyók bevetésen, ahol pedig 3 tinédzserből álló kémcsapat lendül akcióba ott, ahol még a felnőtt kémek rutinja sem elegendő.

 

A fenti premiereken túl a megszokott kedvencekkel is találkozhatnak a kicsik, hiszen képernyőre kerül a Barbie: Dreamhouse Adventures, a Bébi úr újra munkában, és a Talking Tom és barátai is.

 

Szeptember közepétől válnak elérhetővé a MindigTV Extra előfizetők számára a JimJam népszerű meséi on-demand formában is, így a gyerekek bárhol, bármikor megnézhetik kedvenceik kalandjait a mindiGO-n.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott