Ugrás a tartalomra

Kódolatlan Prime március első felében

Márciusban nőnapi meglepetéseket, férfias kikapcsolódást és népszerű sorozatokat is tartogat a Prime, emellett vadonatúj évaddal jelentkezik a Hawaii Five-0. Ráadásul a Mindig TV nézői számára március 2. és 15. között kódolatlanul érhető el a Prime kínálata.

 

Egy izgalmas évadzárót követően március 3-ától országos tévépremierként érkezik a Hawaii Five-0 10.évada, amely ismét számtalan felderítésre váró üggyel és akciódús pillanatokkal borzolja fel a kedélyeket. Keddenként 21 órától dupla részekkel indul bevetésre Hawaii elit alakulata. Lesz olyan, akitől búcsúznia kell majd a rajongóknak, de új karakterként, egy katonai rendészeként bukkan majd fel a dögös Quinn Liu, de mindenekelőtt arra a fontos tényre is fény derül, ki szenvedte el a kilencedik évad végén eldördülő lövést…

 

Akinek azonban nem elég az izgalomból, azokat hétköznap esténként 21 órától továbbra is dupla részekkel várják olyan népszerű sorozatok, mint a Dr Csont, az NCIS: Los Angeles, az NCIS és a Shark – Törvényszéki nyomozó legújabb epizódjai.

 

A minőségi szórakozást a sokszínű filmkínálat is garantálja majd. Kihagyhatatlan nőnapi felhozatallal kedveskedik a csatorna a gyengébbik nem képviselőinek. Március 8-án egésznapos kikapcsolódást nyújtanak olyan romantikus vígjátékok, mint 13:15-től az Aloha, Bradley Cooper és Emma Stone főszereplésével, az Ízek, imák, szerelmek 15:30-től, míg 18:30-tól jön A csajok bosszúja, 21 órától az Anyabuli, majd 23:15-től a Felkoppintva zárja a sort, amelyben egy váratlan gyermek érkezésének nehézségeivel kell megbirkóznia Katherine Heiglnek és Seth Rogennek.

 

A férfinézőket sem hanyagolja a Prime, hiszen márciusban, három héten át, 21 órától az Üvegtigris trilógia színesíti a szombat estéket.

 

A március 15-i hétvégén jeles nemzeti ünnepünk előtt tiszteleg a Prime az Egri csillagok című filmmel, amit két részben, szombaton és vasárnap láthatnak majd a tévénézők, de szintén ezen a vasárnapon tűzi műsorra Az utolsó vakációt, A derült égből Pollyt és a Lánytesókat is.

 

A kódolatlan időszakon túl is izgalmas tavaszkezdésre készül a TV2 Csoport szórakoztató csatornája, mivel olyan közönségkedvenc szegezi majd a tekinteteket a képernyőkre, mint A szürke ötven árnyalata, emellett jön a Csajok hajnalig című film, egy nem mindennapi lánybúcsúval és az utánozhatatlan Scarlett Johanssonnal, A nagy zsozsó című akció-vígjátékban pedig Owen Wilson fejét csavarja el egy titokzatos nő.

 

2020. március 3-tól megújul az Antenna Hungária fizetős MinDig TV Extra szolgáltatása. A technológiaváltás március és augusztus között, tíz ütemben zajlik. Az átállás napján március 3-án 7:00 és 19:00 között az érintett régiókban teljes vagy részleges szolgáltatás leállás várható, ami azt jelenti, hogy bizonyos csatornák nem lesznek elérhetők a megadott időszakokban.

 

Az átállást követően a már DVB-T2 technológiára átállított adók körzeteiben a MinDig TV felhasználók csak DVB-T2/HEVC képes vevőkészülékkel érhetik el a kódolatlan időszakban megnyitott csatornákat.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott