Ugrás a tartalomra

Kódolatlan Sony Max hónap a Vidanetnél

A Sony Max 2020. október 1. és 31. között nyílt időszakkal várja a Vidanet digitális kábeltévé-előfizetőit. A kódolatlan hónap során a nézők izgalmas és drámai sorozatpremierekkel, romantikus filmekkel és szórakoztató vígjátékokkal találkozhatnak a csatornán.

 

A nagy hatású amerikai drámasorozat, a Rólunk szól (This is Us) legújabb, 4. évadát szombat este 8 órától követhetik figyelemmel a nézők. Az új évad nemcsak megválaszolja az előző részek kérdéseit, de különleges, új szálakat is mutat nekünk. Megdöbbentő titokra derül fény, mikor bepillantást kapunk Rebecca (Mandy Moore) és Jack (Milo Ventimiglia) kapcsolatának kezdetébe. Randall (Sterling K. Brown) és Beth (Susan Kelechi Watson) igyekeznek hozzászokni philadelphiai életükhöz, Kate (Chrissy Metz) és Toby (Chris Sullivan) pedig azon dolgoznak, hogy jól tudják teljesíteni életük legnehezebb kihívását. Kevin (Justin Hartley) a legváratlanabb helyen találkozik össze valakivel, akire régóta várt, sőt, valami egészen rendkívüli is történik az életében.

 

Országos premierrel készül a Sony Max a Candice Renoir 8. évadával, mely október 21-én 8 órakor indul a csatornán. A francia vígjátéksorozat új évadának rövid ismertetője: Candice (Cécile Bois) és Antoine (Raphaël Lenglet) végre készek teljes szívből szeretni egymást, egy szörnyű tragédia azonban újra elveszi tőlük a felhőtlen boldogság lehetőségét. Bár a férfi agyműtéte sikeres volt, a nyomozók élete teljesen a feje tetejére áll, amikor kiderült, hogy Antoine a beavatkozás következtében amnéziában szenved, és nem emlékszik szerelmére. Candice igyekszik továbbra is helytállni munkahelyén, miközben mindent megtesz annak érdekében, hogy a férfi, akit szeret, emlékezzen rá és közös múltjukra. Eközben a rendőrőrsön Val (Yeelem Jappain) kiborul az anyává válás gondolatán, Mehdi (Ali Marhyar) egy nagy kihívásra készül, Ismael Ndongo hadnagy (Christophe Ntakabanyura) személyében pedig új toborzó érkezik a csapatba.

 

A Sony Max nagyszerű vígjátékokkal is készül az októberi kódolatlan hónapra. Október 10-én 17.50-kor az Anyabuli című filmet láthatják a nézők, ahol a kisgyermekes anyukák életébe kapunk egy kis bepillantást. Az állandó rohanásból álló napjaikat megelégelve elhatározzák, hogy szerveznek egy nyugodt, vacsorával és beszélgetéssel egybekötött barátnős estét, ám ehhez meg kell győzniük a férjeiket, hogy vigyázzanak a gyerekekre. Hogy rövid idő alatt mennyi minden történhet, ha az apukák egyedül vannak a kicsikkel, kiderül a filmből!

 

Szellemek még mindig vannak, és szellemirtókra is szükség van! Az új szellemet Paul Feig ereszti ki a palackból, aki Melissa McCarthy-val a főszerepben az elmúlt évek legnagyobb vígjátékait hozta tető alá. Az új, 2016-os Szellemirtókban három nő alakítja New York megmentőit, de az eredeti filmek sztárjai (Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver) is mind visszatérnek -  és persze jönnek a digitális forradalomnak megfelelően felturbózott földöntúli lények is! A filmet október 11-én este 7-kor láthatják a Sony Max csatornán!

 

A Barátság extrákkal című romantikus vígjátékban Jamie (Mila Kunis) munkaügyis fejvadász New Yorkban, Dylan (Justin Timberlake) nagymenő szerkesztő Los Angelesben. Mindketten fiatalok, sikeresek, de szerencsétlenek a szerelemben, miközben családi gondokkal küszködnek. Egy jó munka ígéretével Jamie a Nagy Almába csábítja Dylant, sőt, a munkáltató mellett maga is rákattan a srácra. Az érzés kölcsönös, ám mindketten félnek egy esetleges újabb csalódástól. A helyzet tisztázása érdekében megállapodnak, hogy a kapcsolatuk szerelemtől és más kötöttségektől mentes, pusztán szexuális célzatú lesz. Ám más dolog ígérni valamit, és más betartani. Ha kíváncsi vagy a történet végére, nézze meg október 17-én (szombat) 17.45-kor a Sony Maxon!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott