Ugrás a tartalomra

Kódolatlanul érhető el a Kiwi TV és a Da Vinci TV a MinDig TV-n

Az Antenna Hungária Zrt. a TV2 Média Csoport Zrt. - vel és a Da Vinci Media Gmbh.-val kötött megállapodása alapján a Kiwi TV és a Da Vinci TV kódolatlanul érhető el a MinDig TV nézők számára.

 

A nyári szünet utolsó napjaiban a jól ismert kedvencek mellett, az animációs filmek legjobbjait is elhozza a TV2 Csoport legkisebbeknek szóló csatornája, a Kiwi TV, amelynek kínálatában a legnépszerűbb mesékkel és egész estés animációkkal találkozhatnak a gyerekek. Az élményeket tematikus blokkokban kínálja a csatorna. A kódolatlan időszakban a nézők többek között a nagy zöld ogre kalandjait izgulhatják végig (Shrek 1-4.). Újra képernyőre kerülnek a nagysikerű Jégkorszak (1-4.) című animációs film sztárjai, Sid, Motkány, Diego és a többiek. Visszatérnek a Rio (1-2.) című egészestés rajzfilm papagájai is. A csatornán látható lesz még Tarzan, Goofy és Garfield (1-2.) is. Szintén tematikus blokkokban érkezik a Hattyúhercegnő (The Swan Princess) című rajzfilm, amelyet A hattyúk tava című balett alapján alkottak meg, és több folytatása is készült: Hattyúhercegnő, Hattyúhercegnő 2. - A kastély titka, Hattyúhercegnő 3. - A tiltott művészetek kézirata, Hattyúhercegnő 4. - A trónörökös. A kódolatlan időszakban a csatornán mind a négy film megtekinthető lesz.

 

A januárban megújult, berlini központú Da Vinci TV szórakoztató ismeretterjesztő műsorokat kínál gyermekeknek és az egész családnak a hét minden napján. A 24 órában sugárzó csatorna Da Vinci Kids és Da Vinci Learning programblokkokból áll. Műsoraik ötvözik a szórakozást a tanulással, hogy megfeleljenek a kíváncsi gyerekek és szüleik elvárásainak.
A Da Vinci TV-n a kódolatlan időszakban az alábbi kiemelt, díjnyertes tartalmakkal találkozhatnak a csatornai nézői. A Pofonegyszerű sorozat minden egyes részében egy gyerek elmondja, honnan jött, és bemutat egy hétköznapi kérdést, majd szakértők és otthon végezhető kísérletek segítségével megtaláljuk a kérdésre a tudományos választ. A Történelmi találmányok c. lendületes rajzfilmsorozatban nagyszerű művészek olyan pillanatait látjuk, melyek visszavonhatatlanul megváltoztatták az emberiség történelmét. A Csináld magad okosságok második évada minden csütörtökön új epizódokkal jelentkezik, izgalmas, otthon is elvégezhető kísérletekkel, 16.00 órától. Minden péntek 16 órakor kezdődik az Ikerdokik bevetésen - amelyből az okos és vicces orvos ikertestvérpár, Chris és Xand van Tulleken ismerhető meg. A Trükkös tudomány sorozat minden epizódja azt mutatja meg a nézőknek, hogy habár az egykori tudományos pillanatok őrültségnek tűnnek mai szemmel, akkoriban teljesen megállták a helyüket. Az Elmemunkák sorozata agyunk rejtélyes működését ismerteti. A Look Kool díjnyertes sorozatában pedig a házigazda gyerekek segítségével dalokat, tréfás jeleneteket és őrült kihívásokat felhasználva old meg matematikai feladványokat.

 

A Da Vinci TV augusztus 20-tól szeptember 2-ig nem csak a MinDig TV-n fogható kódolatlanul, hanem a MinDig TV Applikációban is élőben érhető el.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott