Ugrás a tartalomra

Kódolatlanul érhető el a Sláger TV

A Sláger TV kódolatlanul érhető el a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában május 31. és június 13. között. A Sláger TV népszerű műsorai a mai pop zene mellett, a retro-, és mulatós zene kedvelőinek nyújtanak kikapcsolódást, de vidám szórakoztató műsorokban sem lesz hiány a kódolatlan napokon.

 

A Sláger TV-n májusban minden csütörtök este 20.00-tól láthatják a nézők a csatorna legújabb saját gyártású műsorát, A helyettesítőket, amelyben Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, a két jómadár ezúttal különféle foglalkozásokban próbálja ki magát. A két olimpikon remekül szót ért egymással, így a különféle szakmákba is együtt vetik bele magukat. A feladatot komolyan veszik, de mégis számtalan vidám pillanatot élhetünk át velük.

 

Folytatódik hétköznap esténként 21.00-kor a Drága családom, az Emilió Família a csatorna saját gyártású reality műsora.

 

A Jó LaciBetyár most karikás ostor helyett szerda esténként fakanalat ragad és ezúttal nem a nótáival, hanem a főzőtudásával igyekszik elkápráztatni vendégeit, akiket saját otthonában, Reziben lát vendégül.

 

Az újdonságok mellett a megszokott pop és retro zenei műsorok, mint az Sláger TV Party, Sláger best of, Sláger Híradó, vagy a Retro TV szórakoztatják a Sláger TV nézőit.

 

A Sláger TV a 31. programhelyen és az E multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott