Ugrás a tartalomra
Da Vinci logo

Kódolatlanul mutatja be ökotudatos sorozatát a Da Vinci TV

Április 8-24. között tavaszi újdonságait kódolatlanul teszi elérhetővé a Da Vinci TV-csatorna. Az influenszer családot bemutató Zöld megoldások Grimwade módra premiersorozat és a Föld Napja összeállítás a PR-Telecom és a Tarr Kft. kínálatában lesz minden előfizető számára elérhető.

 

Áprilisban kódolatlanul érhető el a Da Vinci csatornája a PR-Telecom és a Tarr Kft., a kábeles távközlési piac meghatározó szolgáltatóinak kínálatában, összesen közel 200,000 háztartásban.  A csatorna a tavaszi megújulás időszakában számos hasznos kapcsolódó műsort kínál, a Föld Napja alkalmából pedig külön összeállítással jelentkezik.

 

Április 22-én a Föld Napja alkalmából a csatorna olyan műsorokat sorakoztat fel, amikből olyan tippeket és trükköket tanulhatunk, hogyan legyünk ökotudatosak, és tartsuk tisztán a bolygót. Egyszerű módszereket ismerhetünk meg, hogy minél kisebb hatással legyünk a környezetre. Az apró, de folyamatos változások sokat jelenthetnek. Csak egy bolygónk van, ezért mindenki próbálja megóvni! – ennek szellemében készült a délután 13:30-tól egészen hajnalig tartó speciális programblokk, mely a csatorna népszerű műsoraiból ad tematikus válogatást.

 

Zöld megoldások Grimwade módra áprilisi premier műsorban a Grimwade család hat gyermekükkel az tervezik, hogy környezetbarát és ökotudatos életmódra váltanak, de ez nem könnyű. Kihívás elé állítják tehát magukat, hogy zöldek legyenek. A sorozat a család jelenleg 275,000 feliratkozóval rendelkező YouTube csatornáján indított videóiból nőtte ki magát. Grimwade-ék csökkentik a víz és műanyag használatot, új célra használják a régi, elhasznált ruhákat, és minden nap 10-15 percben megosztják a nézőkkel, mi minden egyebet tehetünk a bolygónk védelmében. 5 alapszabályt követve (csökkents, használd tovább, utasítsd el, javítsd meg, hasznosítsd újra) a Grimwade család áprilisban a Da Vinci TV-n is bebizonyítja, hogy a kis tetteknek is nagy hatása lehet!

 

A kódolatlan időszakban a Tarr Kft. kínálatában a 66-os programhelyen, a PR-Telecom kínálatában pedig a 130-as csatornahelyen nézhető minden előfizető számára az ismeretterjesztő csatorna.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott