Ugrás a tartalomra

Kódolatlanul nézhető a Sláger TV műsora a MinDig TV-n

Kódolatlanul érhető el a Sláger TV műsora június 1 és 29 között minden MinDig TV néző számára, több mint 750 ezer háztartásban a Tematic Media Group, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján.

 

Az arculatában és programjában is megújult Sláger TV a legnépszerűbb zenei műfajok legjobb magyar és külföldi előadóival várja a nézőit. Minden hétköznap este új epizódokkal jelentkezik a Drága családom, az Emilió Família a csatorna saját gyártású reality műsora, amelyben a népszerű zenész Emilio, felesége Tina, a gyermekeik, valamint a híres nagymama, Bangó Margit életébe nyerhetnek bepillantást a nézők. A Zenepostát – a csatorna élő kívánságműsorát –  minden hétköznap délben láthatják a nézők Pordán Petra és Abaházi Csaba vezetésével.
Minden héten friss információkkal jelentkezik a Sláger Híradó, amely elsősorban jó híreknek biztosít felületet, az itt szereplő művészektől megtudhatjuk a róluk szóló pletykák hátterében meghúzódó igazságot.  Szintén új részekkel érkeznek a Sláger TV népszerű popzenei műsorai, a Nekünk 8, Zoltán Erika műsorvezetésével. A 7 Vezér a legfrissebb magyar zenékkel, hazai alkotókkal és újdonságokkal várja a nézőket minden héten. A formabontó, egyedülálló slágerlista házigazdája a Belmondo zenekar frontembere, Czutor Zoltán. Új epizódokkal jelentkezik a csatorna interaktív, mulatós kívánságműsora, a Sztár Like, amely a Facebook közösségi oldal kedvelőinek ad teret a műsor szerkesztéséhez. A sok újdonság mellett természetesen a megszokott és kedvelt műsorok, mint az Eszem-iszom, dínom-dánom, a Sláger TV Party vagy a latin amerikai zenéket elhozó Bailando című műsor szórakoztatják továbbra is a Sláger TV nézőit.

 

A Sláger TV élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakokban. A közel másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

 

A Sláger TV az E jelű multiplexen, a 30. programhelyen fogható. A vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.
Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott