Ugrás a tartalomra

Kódolatlanul nézhetünk Comedy Central Family sorozatokat két hétig a UPC Directnél

A vígjátékok kedvelői már izzíthatják is a popcorn sütőket, mert a UPC Direct szeptemberi kódolatlan időszakában a szolgáltató két teljes hétig ingyen biztosítja a felhőtlen szórakozást a Comedy Central Family-vel. A csatorna szeptemberi műsorai között láthatjuk a mára klasszikussá vált Jóbarátokat, de olyan sitcomok is kerültek a kínálatba, mint a Magányos páros, a Papás-Babás vagy a Melissa és Joey.

 

A UPC Direct idén immár tizedik alkalommal ajánl csomagoktól független, kódolatlan tévézést előfizetőinek. Ezúttal a kódolatlan szórakozást a Comedy Central Family-vel (14-es csatornahely) élvezhetjük szeptember 17. és 30. között, méghozzá premierekkel egybekötve.

 

Kezdjünk egy megunhatatlan klasszikussal! Most szeptemberben végigmaratonozhatjuk a Jóbarátokat, és a Comedy Central Family-n a sorozat közepébe csapva a 6. évadba kapcsolódhatunk be. A 90-es évek egyik legmeghatározóbb sitcom-ja, örökzöld poénjaival és némi nosztalgikus érzéssel, még most is a képernyők elé tudja szegezni a nézőket. Ki ne akarná újra végigizgulni Monica és Chandler eljegyzését, megnézni, amikor Joey Porsche tulajdonosnak adta ki magát, vagy amikor Ross az „unagi” módszerével próbálta önvédelemre tanítani Rachelt és Phoebet? Spoilerekre talán már nem kell figyelmeztetni a Jóbarátok kedvelőit, viszont egy naptárbejegyzést mindenképp megér: minden hétköznap 18:00-tól a Comedy Central Family műsorán nézhetjük a 6 jóbarát történeteit.

 

Szeptember 23-tól látható a Comedy Central Family kínálatában a Magányos páros (Alone Together) című sorozat, amely két plátói jóbarátról szól, akik rengeteg bénázás közepette próbálnak beférkőzni a Los Angeles-i elitbe. Benji a gazdag, ám félénk és meglehetősen motiválatlan srác, Esther pedig ennek szöges ellentéte, aki szegény családból jön, rettentően önző és folyton követel valamit Benjitől. Egy dolog azonban közös bennük, mindent megtesznek, hogy menők legyenek és befussanak L.A.-ben. A Magányos párost minden szombat 20:30-kor láthatjuk a Comedy Central Family műsorán.

 

Szeptember 25-től a Papás-Babás (Baby Daddy) című sorozat is megérkezik a Comedy Central Family műsorára, amely az Egyesült Államokban a People’s Choice Award közönségdíjat is elnyerte. A történet szerint a nagydumás Ben bátyjával és legjobb barátjával közös albérletbe költöznek, ám azonnal óriási bonyodalommal kell szembenézniük, amikor Ben volt barátnője egy kisbabát hagy a küszöbükön. A három férfi egyik pillanatról válik apává és a kis Emma nevelése természetesen ezer további bonyodalommal jár. A Papás-Babás minden hétköznap 19:00-tól lesz látható a Comedy Central Family-n.

 

A kódolatlan időszak végén pedig még belenézhetünk a Melissa és Joey 5. évadának premier epizódjaiba. A 90-es évek Sabrina, a tiniboszorkány sorozatából sokaknak ismerős lehet Melissa Joan Hart, aki most egy politikust játszik Mel Burke szerepében. Egy családi botrányt követően Mel kénytelen egyedülálló pótanyaként is helytállni unokaöccse és unokahúga nevelésében. Ehhez segítségül hívja sógorát, Joe-t mint nevelőbácsit a háztartás vezetésére. Melissa és Joey kalamajkáit vasárnaponként 19:30-tól követhetjük nyomon.

 

A kódolatlan időszakot követően a Comedy Central Family műsora továbbra is a Plus HD TV csomagban lesz elérhető.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott