Ugrás a tartalomra

Könnyed tavaszi kikapcsolódást kínál a Vidanet

A Vidanet digitális kábeltévé előfizetői 2019. március 13. és április 30. között korlátlanul nézhetik a Sony Max műsorait, így a tavaszi fáradtságban igazi könnyed, csajos kikapcsolódásra lelhetnek.

 

Az elsősorban a hölgyek számára élvezetes programokat kínáló Sony Max csatornán minden hétköznap megtekinthetjük a sok humorral és érzelemmel fűszerezett  magyar sorozatot, a 200 első randit, amelyben betekintést nyerhetünk a 30-as éveiben járó, kissé szétesett Luca átlagos hétköznapjaiba és átlagosnak közel sem mondható randizási szokásaiba. Ha még egy kis szingli-izgalomra vágytok, érdemes a képernyők előtt maradni, hiszen hétköznap 20.00-tól találkozhattok az utánozhatatlan Carrie Bradshaw-val és barátnőivel a Szex és New York harmadik évadában.

 

A romantika folytatódik, de mi lenne velünk bonyodalmak nélkül? Ike Graham az a fajta újságíró, aki mindig az utolsó percben írja meg a leadandó cikket. Egy nap, éppen sztori híján késlekedik, amikor egy bárban egy részeg idegen mesél neki Maggie Carpenterről, aki mindig elmenekül az oltár elől. Julia Roberts és Richard Gere fantasztikusa párosát március 16-án 18.40-kor az Oltári nő című vígjátékban láthatjátok.

 


Újabb romantikus klasszikussal rukkol elő a csatorna március 23-án, mert jön A szerelem hullámhosszán c. világhírű alkotás. Karácsony este a rádióban egy talk-show műsorvezetője álmokról, vágyakról, kívánságokról kérdezi a hallgatókat. Egy seattle-i kisfiú betelefonál és az édesapjának kér segítséget, aki felesége halála óta magányosan neveli őt. Annie-t, a bájos, házasság előtt álló lányt, aki autóvezetés közben a rádió éjszakai műsorát hallgatja, valósággal elvarázsolják a kisfiú és az édesapa megindító szavai.

 

Julie Powell regényének adaptációja Meryl Streep és Amy Adams lenyűgöző alakításával együtt alkotja a Julie és Julia című filmet. Julie, a harmincas írónő alkotói válságban szenved. Elhatározza, hogy egy év alatt megfőzi az összes receptet, ami Julia Child híres, a francia szakácsművészetről írt könyvében található, és internetes blogban számol be az ezzel kapcsolatos élményeiről. Julia Child élete is megelevenedik, aki a második világháború után Párizsba költözik külszolgálatot teljesítő férjével. Az asszony elfoglaltságot keres és talál is magának: érdeklődése a francia konyhaművészet felé fordul, felfedezvén, hogy az evés a társadalmi érintkezés egyik formája, és a hozzávaló ételt művészi módon is el lehet készíteni. Kövessétek ti is a különleges kalandot március 30-án 18:30-kor a Sony Max műsorán!

 

Ha nem elég az érzelmekből, figyeljétek minden hétköznap este 22:00-kor a Vészhelyzet: Los Angeles című sorozatot, amely az igazi történetet feldolgozó, díjnyertes Code Black című dokumentumfilm alapján, az Egyesült Államok legterheltebb sürgősségi osztályán játszódik.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott