Ugrás a tartalomra

Korlátlan elérésű Da Vinci TV szeptemberre a Vodafone rendszereken

Szeptember 30-ig korlátozás nélkül érhető el a Da Vinci TV-csatorna a Vodafone TV nézői számára. A szeptemberi Suli után! elnevezésű programblokk hétköznap délutánonként tantárgyakhoz kapcsolódóan kínál tematikus feldolgozást segítő hasznos műsorokat. Legyen az iskolakezdés szórakoztató a Da Vinci TV és a Vodafone segítségével.

 

A berlini központú Da Vinci TV szórakoztató oktatási-ismeretterjesztő sorozatokat, edutainment jellegű tartalmakat kínál a kultúra, történelem, matek, természettudományok, valamint szabadidő-kézműveskedés kategóriákban.  A 24 órában sugárzó TV-csatorna kreatív és gondolatébresztő programokat kínál a gyerekeknek, de az esti programblokkban középiskolásoknak és felnőtteknek is.

 

A Da Vinci TV szeptemberben térítésmentesen érhető el a Vodafone TV előfizetői számára. Láthatók lesznek a jól ismert sorozatok, úgy, mint a fizikával foglalkozó Tudomány nagyban, a történelem nagy alakjait viccesen bemutató Történelem másképp vagy az emberi szervezet folyamatait, biológiai érdekességeket ismertető Ikerdokik bevetésen, de lesznek különleges programblokkok is.  A Suli után! c. délutánokon minden hétköznap tematikus rendben kínálnak érdekes műsorokat- mindegy, kinek mi a kedvenc tárgya, a Da Vinci TV-n megtalálja hozzá a legjobb műsort!

 

A Da Vinci műsorai érthetővé teszik a tudományos elméleteket, és felkeltik a kíváncsiságot. Az iskolakezdés lehet szórakoztató a Da Vinci TV műsoraival, melyek nagyszerűen egészítik ki, és színesítik az osztálytermi tanulást.  

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott