Ugrás a tartalomra
SPI International logo

Közel egy hónapon át kódolatlanul érhetők el a FilmBox prémium tartalmai

Március 16-tól közel egy hónapon át kódolatlanul hozzáférhetők a FilmBox csatornái. A kódolatlan időszak hat szolgáltatónál érhető el: a Vodafone, a UPC, a UPC Direct, az Antenna Hungária (MinDig TV Extra), a Tarr Kft., a PR-Telecom és a Vidanet előfizetői is élvezhetik az SPI/FilmBox prémium tartalmait.

 

A koronavírus miatt kialakult helyzetben az SPI/FilmBox is igyekszik segíteni, hogy kényelmesebbé tegye az emberek számára az otthon töltött időt. A vállalat hat hazai szolgáltatóval egyezett meg a kódolatlan időszakról. A Vodafone TV-n és UPC előfizetők részére március 16-tól, míg a UPC Direct, az Antenna Hungária (MinDig TV Extra), a Tarr Kft., a PR-Telecom és a Vidanet esetében a technikai átállástól függően az ezt követő napokban lesznek elérhetők azon FilmBox csatornák, amelyek az alapcsomagokban nem hozzáférhetők. A Vodafone TV-n és UPC előfizetők számára április 30-ig, a másik öt szolgáltatónál pedig április 14-ig élvezhetők a kiemelt tartalmak, így minden érintett előfizető közel egy hónapon át válogathat kedvenc filmjeiből.

 

A kódolatlan időszak alatt az SPI prémium csatornája, a FilmBox Premium is elérhető a nézők számára.  Márciusban vetítik például a Wall Street Farkasát és A diktátort, áprilisban pedig az Érkezést, a Z világháborút, illetve az xXx: Újra akcióbant. A csatorna műsorkínálata ráadásul megújul a tavaszi hónapokban, így az említett időszakban számos, korábban nem vetített sikerfilm is képernyőre kerül. Látható lesz többek között a Tom Cruise főszereplésével készült Jack Reacher, a Twilight filmek befejező epizódjai vagy a Csak szexre kellesz című romantikus vígjáték Ashton Kutcherrel és Nataile Portmannel.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott