Ugrás a tartalomra
RTL Most logo

Különleges filmek az RTL Most-on a Magyar Film Napja alkalmából

A Magyar Film Napja alkalmából április 26-ától egész héten különleges válogatás várja az érdeklődőket magyar filmekből az RTL Most-on.

 

Az RTL Most-on április 26-ától egész héten magyar filmekkel várja a nézőket a Film+ Pop-up a Magyar Film Napja kategóriában. Elérhetőek lesznek többek között olyan filmek is, mint a Kontroll (Antal Nimród 2003), A Nyomozó (Gigor Attila 2008), Kaméleon (Goda Krisztina, 2008), Coming out (Orosz Dénes 2013), Fehér Isten (Mundruczó Kornél, 2014),  Kincsem (Herendi Gábor 2017).

 

Április 30. a Magyar Film Napja, ezen a napon készült el 120 évvel ezelőtt az első magyar film, a Táncz, Zsitkovszky Béla és Pekár Gyula alkotásából csak fotók maradtak fenn az utókor számára.
A Nemzeti Filmintézet ezzel a nappal is szeretné előtérbe helyezni a kiemelkedő filmes alkotásokat, alkotókat, ráirányítva a figyelmet a klasszikus, a felújított fekete-fehér vagy akár a kortárs remekművekre is, így adva lehetőséget a jelenlegi nehéz időszakban is közös élményeket szerezni.

 

Az RTL Most-on április 26-ától már egy kattintással elérhető a Magyar Film Napja kategória számos izgalmas magyar filmalkotással a Film+ Pop-up menüponton belül!

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott