Ugrás a tartalomra
Direct One logo

Lenyűgöző történelmi utazás és valóságos bűnügyek a Direct One kínálatában

Fedezd fel az idei év egyik legizgalmasabb sorozatát és a legújabb tartalmakat a Direct Now appban! Már elérhetőek az alkalmazásban az európai történelem egyik legnagyobb gazdasági bűncselekményét bemutató Az évszázad csalása, és a portugál diktatúra utolsó éveit felidéző Három nőről című széria epizódjai.

 

Megdöbbentően valós történetek

 

A Direct One lebilincselő tartalmakkal búcsúztatja a tavaszt, hiszen május közepétől elérhető a Direct Now appban az európai történelem egyik legnagyobb gazdasági bűncselekményét bemutató Az évszázad csalása című sorozat. A CANAL+ igaz történeten alapuló krimiszériája bemutatja, hogyan szövetkezett 2008-ban két kisstílű szélhámos és egy gazdag kereskedő, hogy pénzt szerezzenek az Európai Unió Overgreen nevű új szén-dioxid-kvótapiacáról. Fedőcégek és offshore számlák bonyolult hálózatát hozták létre, és legalább egymilliárd eurót sikkasztottak el, míg végül a francia hatóságoknak 2009 júniusában sikerült felgöngyölíteniük a földrészeken átívelő ügyet, ami 2016 májusában összesen 12 ember bíróság elé állításához vezetett. Az epizódokon keresztül megismerhetjük, mi történik, amikor a „kaszinókapitalizmus” összecsap a politikával, és az emberi mohóság nem ismer határokat.

 

Szintén valós eseményeket dolgoz fel az Estado Novo portugál diktatúra utolsó éveit felidéző Három nőről című széria, amely már megtalálható a folyamatosan bővülő Direct Now app kínálatában. A történet 1961-től, a gyarmati háborúk kezdetétől az 1974-es áprilisi forradalomig tartó időszakot tárja a nézők elé Natália Correia írónő, Snu Abecassis könyvkiadó és Maria Armanda Falcão újságírónő tevékenységén keresztül. A három nő egymást keresztező élettörténete példa a bátorságra és egy ország, egy társadalom jövője iránti elkötelezettségre, miközben a főszereplők képesek voltak hűek maradni önmagukhoz, egymáshoz, és nem féltek kirobbantani a forradalmat.

 

A két új sorozat minden epizódja elérhető a Direct Now appban, így a részeket akár egyben is ledarálhatod, ha egy napot sem akarsz várni a szövevényes történetek folytatására.

 

Ismerd meg Párizs sötét múltját és a vadnyugat titkait a Direct One-nal

 

Legyen szó borzongató krimiről vagy spagettiwesternről, a Direct Now videótárában számos saját gyártású CANAL+ tartalom között válogathatsz, mint például a B.R.I francia különleges egység mindennapjait nyomon követő A brigád című sorozat, amelyben a csapat új vezetője saját rátermettségének bizonyítása közben azt próbálja megakadályozni, hogy a bandák háborúja lángba borítsa Párizst.

 

Újabb és újabb rejtélyeket kell megoldania a valóság és a túlvilág közé rekedt Cagliostro felügyelőnek A vörös ajtó című szériában, amelynek mindhárom évada elérhető az appban, ahogyan láthatóak Az ügyvéd című thriller epizódjai is, főszerepben a fiatal védőügyvéddel, Frank Nordlinggal, aki bosszút forral szülei tragikus haláláért.

 

Inkább a westerneket kedveled? A népszerű Django című sorozatban nem fogsz csalódni. Az 1870-es években játszódó történetben Django felesége és gyermekei gyilkosait keresi, miközben kiderül, hogy a lánya életben van. Ha pedig az izgalmas sztorik mellett a gyönyörű kosztümökért és díszletekért is odavagy, fedezd fel Párizs legsötétebb titkainak szövevényes világát a Paris Police 1900, valamint a sorozat folytatása, a Paris Police 1905 epizódjaiban, főszerepben a gyilkosságok felderítésén dolgozó, eltökélt Antoine Jouin nyomozóval.

 

A Direct Now appban a különböző műsorok egyszerre több eszközön is követhetők, így biztosan nem lesz vita abból, mit nézzetek a családdal vagy a barátokkal. Ráadásul az elérhető tartalmakat megállíthatod, újraindíthatod, és számos csatorna tartalmát vissza is nézheted!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott