Ugrás a tartalomra

Lineáris csatornákat is indíthat a SkyShowtime

A 2023 első negyedévében hazánkba is megérkező SkyShowtime streaming szolgáltatás feltehetően lineáris csatornákat is kínál majd, kábelszolgáltató partnerein keresztül.

 

Tegnap indult a SkyShowtime szolgáltatás Európában, a skandináv régióban. Kellemes meglepetésként a lineáris csatornák kedvelőinek nem csak a streaming szolgáltatás indult el, hanem a kábelszolgáltató partnereken keresztül két lineáris csatorna is elérhetővé vált, SkyShowtime 1 és SkyShowtime 2 néven. A régióba nem új csatornaként érkeztek, hanem a korábbi Paramount+ Movies és Paramount+ Series csatornákat váltották.

 

Iparági források szerint hazánkba is megérkezhetnek majd a linearis csatornák a streaming szolgáltatás indulásával egyidőben, a szerződött kábelszolgáltató partnereken keresztül. A szolgáltatás hazai árazása jelenleg még nem ismert, sem kábelszolgáltatón keresztüli, sem közvetlen hozzáférés esetén.

 

A SkyShowtime 1 csatorna a Paramount Pictures - Dreamworks - Showtime és a Peacock, míg a SkyShowtime 2 a Universal Pictures - Nickeloden - Paramount+ és a Sky tartalmaiból válogathat majd.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott