Ugrás a tartalomra

Már a Vidanetesek is HD-ban nézhetik a közkedvelt kalandcsatornát

A Viasat World médiavállalat folyamatosan váltja SD verziójú csatornáit HD minőségűre: ezúttal a Vidanet kínálatába kerül be 2021. július 1-jével a cég kalandcsatornájának prémium változata, a Viasat Explore HD. A szolgáltatást a Digitális Extra csomag előfizetői élvezhetik, a 153-as csatornahelyen.

 

Rögtön a minőségi váltás első időszakában számos epizódpremierrel próbálhatják ki az érdeklődők a tűéles képet: júliusban szerdánként 21:45-től új részekkel érkezik a Sarki jég vasút, amelynek során megtudhatjuk, milyen módon szállítmányoznak nélkülözhetetlen készleteket a fagyos északon élő közösségek számára. A sorozat az ambiciózus mérnöki munka, a csodálatos tájak és a hihetetlen emberi igyekezet akciódús egyvelege.

 

Aztán péntekenként 21:45-től új epizódokkal robbannak be a Veterán/Villany példátlanul leleményes szerelői, akik veterán gépjárművekből varázsolnak modern, elektromos autócsodákat.

 

Horgászatkedvelőknek pedig kihagyhatatlan ajánlat a Folyami szörnyek a hazánkat is többször megjárt extrém horgásszal, Jeremy Wade-del szombatonként 21 órától.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott