Ugrás a tartalomra
RTL+ logo

Már Android TV-n is elérhető az RTL+ alkalmazás

Újabb eszközökön érhető el az előfizetők számára az RTL+ applikáció. Az RTL streamingszolgáltatásának előfizetéssel rendelkező felhasználói már nemcsak számítógépen, iOS vagy Android mobiltelefonos applikációban, LG okostelevízión, valamint Vodafone TV médiaboxon keresztül, hanem Android TV operációs rendszert futtató eszközökön is élvezhetik az RTL+ exkluzív tartalmait.

 

Az RTL+ alkalmazás a havidíjas, prémium előfizetői csomaggal rendelkező felhasználók számára már elérhető a Magyarországon is népszerű Panasonic, Philips, Sony, Sharp vagy Hisense márkájú okoseszközök bizonyos modelljein is. Az RTL+ alkalmazás minden további olyan eszközön is elérhető az előfizetők számára, amelyen az Android TV operációs rendszer 13-as, 12-es vagy 11-es verziója fut.

 

Az RTL+ alkalmazás a Google Play Áruházból tölthető le a feltételeknek megfelelő Android TV okoseszközre. Az alkalmazás telepítésekor szükséges az eszköz párosítása egy már meglévő felhasználói fiókkal. Ezt követően az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói számára azonnal nagyképernyőn, reklámok nélkül, FullHD felbontásban elérhetővé válnak az RTL+ streamingszolgáltatás exkluzív tartalmai, így a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király, a többszörös díjnyertes, saját fejlesztésű sorozat, a Mellékhatás, Sebestyén Balázs szókimondó sztárvetélkedője, a Gyertek át!, vagy a népszerű dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot új évada, a Vissza a természethez. A kimondottan a felületre gyártott exkluzív tartalmak mellett további számos jól ismert sorozat, közönségkedvenc film és díjnyertes dokumentumfilm érhető el az előfizetők számára az Android TV operációs rendszert futtató okoseszközökön is. Emellett itt nézhető vissza reklámok nélkül az RTL számos nagyszabású műsora is, mint például a szeptember 2-án debütáló The Voice, a Cápák között legújabb, szeptember 3-án induló évada, vagy A Konyhafőnök hétköznap esténként látható jubileumi évadának epizódjai.

 

Az RTL+ előfizetéses streamingszolgáltatás reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott sorozatokkal és több mint 5000 órányi prémium tartalommal várja az előfizetéssel már rendelkező felhasználókat. Az új előfizetők a streamingszolgáltatás prémium tartalmait ingyenes próbaidőszakkal élvezhetik.

 

Az immár számos eszközön elérhető RTL+ alkalmazás hamarosan újabb felülettel bővül. Az RTL előfizetős streamingszolgáltatása rövidesen megérkezik a Sony PlayStation 4 platformra is.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott