Ugrás a tartalomra
UPC Direct logo

Már az LG és Android okostévéken is elérhető a UPC Direct Now alkalmazás

A UPC Direct év végi prémium moziajánlata után az LG és Android okostévé tulajdonosok számára rukkolt elő újdonsággal: mostantól már ezeken a készülékeken is elérhető a UPC Direct Now alkalmazás akár 82 csatornával.

 

A UPC Direct Now app könnyen letölthető az LG Content Store-ból, Android tévékre pedig a Google Play-ből. Telepítést és regisztrációt követően előfizetőként, a felületen történő bejelentkezés után máris használhatóvá válik a szolgáltatás. Az LG TV-k esetében ráadásul az applikáció alapértelmezettként megjelenik a letöltött appok között a 4. helyen, így azt keresnie sem kell az LG TV tulajdonosoknak.

 

Akik a közeljövőben szeretnének csatlakozni a UPC Direct előfizetőihez, gyorsan és kényelmesen megtehetik a Smart TV app segítségével. A regisztrációs folyamatot követően azonnal használható is a UPC Direct Now app, azonnal követhetővé válik a 82 online csatorna műsora.

 

Az alkalmazás - lévén, hogy iOS és Android operációs rendszereken fut, - további okoseszközökre is letölthető. Ezáltal a felhasználók egy hozzáféréssel akár 5 különböző műsort, 5 különböző eszközön nézhetnek.

 

Az alkalmazás felülete egyszerű, könnyen kezelhető. Minden családtag saját avatart állíthat be (maximum 5 db-ot), így mindenki a saját előzményeit láthatja és mindenki számára eltérő jogosultságok és megnézhető tartalmak állíthatók be, saját ízlésük és akár életkoruk szerint. Ráadásul az avatár létrehozásakor kiválasztható gyerek avatár is, mely használatakor gyerekekre szabott főoldal jelenik meg.

 

Az app kényelmi funkciói közé tartozik a visszajátszás és újraindítás. Használatukkal egyes műsorok 7 napig visszajátszhatóak, illetve az élő adások újraindíthatóak, így elkerülhető, hogy a kedvenc műsorokról lemaradjunk. A műsorújságban könyvjelzők segítségével kijelölhetőek a később megnézendő műsorok, ezeket a rendszer listába gyűjti és külön oldalon tárolja.

 

Magyarországon ezidáig a UPC Direct Now app Samsung, Panasonic és a Vestel International cég által gyártott, és a UPC Direct honlapján meghatározott évjáratokban gyártott okostévéken volt elérhető, mely lista az LG és Android TV-kkel bővült novemberben.

 

Azért, hogy mindig legyen mit nézni, a UPC Direct ez év végén csatornabővítéssel kedveskedik előfizetőinek: ez online TV esetében extra 31 csatornát jelent – így a korábbi 51 csatorna helyett most már 82 csatorna műsora nézhető az applikáció segítségével.

 

A szolgáltató különleges év végi ajánlatának keretén belül most nem csak kedvező áron juthatnak hozzá az új előfizetők a csaknem 118 csatorna műsorkínálatához, de olyan prémium mozicsatornák műsorait is ingyen élvezhetik, mint az HBO, Cinemax, vagy a FilmBox.

 

Kedvezve a dokumentumfilmek szerelmeseinek, Magyarországon először, és jelenleg egyedüliként, a UPC Direct Now felhasználóknak vált elérhetővé a közel 400 videóból és 35 kategóriából álló NatGeo videótárát: tudomány, természettudomány, technológia, kultúra, kaland, történelem, témakörökben.

Kiegészítő információ(k)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott