Ugrás a tartalomra
RTL Most logo

Maradj otthon az RTL Most extra tartalmaival

Az RTL Magyarország számára alapvető fontosságú a munkavállalók egészségének védelme, így a már ismert intézkedéseken túl,  az egészségügyi kockázat csökkentése érdekében azon területeken és produkciókban, ahol ez megvalósítható, home office-t vezetett be. Az intézkedés rendkívül fontos a direkt kontaktusok számának, és így a járvány terjedésének megakadályozásban. Fontosnak tartjuk, hogy ezzel is támogassuk azok munkáját, akik az egészségügyben példátlan kihívások elé néznek és azokét is, akik olyan munkát végeznek, amely nem teszi lehetővé, hogy otthon maradjanak. Annak érdekében, hogy az ő munkájukat megkönnyítsük mindenkit, aki teheti, arra kérünk, hogy maradjon az otthonában, hogy így is csökkenjen a fertőzésveszély. Azért, hogy felhőtlen szórakozást csempésszünk a mindennapokba és kellemesebbé tegyük az ebben az időszakban otthon eltöltött időt, az RTL Most számos extra tartalmat kínál, amely a család minden tagjának biztosít kikapcsolódást.

 

Már elérhető a kicsiknek és nagyoknak egyaránt vidám pillanatokat szerző „Családi animációk” ahol többek között olyan rajzfilm sorozatok közül válogathatnak, mint az Avatar, Tini Nindzsa Teknőcök, Hódító hódok, Spongyabob kockanadrág, vagy a Hé, Arnold.

 

Március 24-től Film+ Pop up tartalmakkal bővül tovább az RTL Most kínálata, a showműsorok és a sorozatok mellett. Több,  mint 100 akció, kaland, történelmi film, vígjáték és thriller közül választhatnak az érdeklődők, amelyek kínálata folyamatosan tovább bővül.

 

A dallamok szerelmeseinek a „Muzsika Tv Bemutatja” ajánl zenés kikapcsolódást. Egy-egy órás pop, retro és mulatós összeállítások közül választhatnak áprilisban azok, akik zenehallgatással szeretnék tölteni az időt.

 

A Tanár április 11-én induló 3. évada előtt az érdeklődők megnézhetik, vagy éppen felfrissíthetik a Nagy Ervin által megformált Vasvári Szilárd, a tantestület többi tagja és a diákság szórakoztató, vagy éppen megható kalandjait, mivel már március 28-tól A Tanár 1. és 2. évadának epizódjai is megtalálhatók lesznek az RTL Moston az új évad televíziós premiere előtt.

 

Fontos számunkra, hogy a magunk eszközeivel támogassuk azokat, akik nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak. Segítsünk együtt azzal, hogy otthon maradunk. #együttsikerül #maradjotthon

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott