Ugrás a tartalomra

Mától elérhető és nézhető a Max

Elindult Magyarországon is a Max, amely kétszer annyi tartalmat biztosít a felhasználóknak, mint a korábbi HBO Max. Friss premierként ma debütál Hörcher Gábor új kreatív dokumentumfilmje, a webcam világában játszódó Emma és Eddie: A képen kívül, Dennis Villenueve blockbuster filmje, a Dűne Második rész vagy a Max Original animációs sorozata, a Szörnyecskék - Mogwai titkai.

 

A Max európai bevezetésének kiemelkedő eseménye a Sárkányok háza második évadának június 17-i európai premierje. A Max, amely az élő sporteseményeket nem számítva is több mint kétszer annyi tartalmat kínál majd, mint jelenleg az HBO Max, új streaming-élményt jelent majd Európában.  Az előfizetők a minőségi szórakoztatás hatalmas tárházához férhetnek majd hozzá a Warner Bros. filmjein keresztül, melyek közt megtalálható a Dűne és Dűne: Második rész, a Barbie, az Aquaman és az Elveszett Királyság, a Wonka vagy a Bíborszín; a Sony Pictures kínálatából a A csodálatos Pókember és Pókverzum-filmek, A védelmező trilógia, illetve a Gran Turismo;  az HBO saját gyártásában készült The Last of Us, A Fehér Lótusz, az Eufória, a True Detective: Night Country, A rezsim, A Szimpatizáns, Az elátkozott: Robert Durst halálos élete második évada; a Max Original brand alatt futó Hacks - A pénz beszél 3. évada, a Hazug csajok társasága: Nyári iskola, A buki vagy a Tokyo Vice. Ezen kívül olyan nagysikerű szériák is elérhetővé váltak a Maxon, mint a Három hónap jegyesség (90 Day Fiancé), az Aranyláz Alaszkában (Gold Rush), a MILF Manor, Mondj igent a ruhára (Say Yes To The Dress), a Tortakirály (Cake Boss), a Csupasz túlélők (Naked and Afraid) vagy épp a Hogyan készült? (How It's Made) és a Made In Gyetván Csabával. Ha pedig sport tartalomról van, a most indult Roland Garros mérkőzései is megtekinthetők a kínálatunkban.

 

A Max egyesíti az HBO Max páratlan tartalomkínálatát, a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémium szolgáltatását a világklasszis sporteseményekkel, hogy teljeskörű élményt nyújtson a család minden tagjának. Idén nyáron a Max lesz az Olimpia otthona is, egyedül ezen a platformon követhető majd 2024-es párizsi olimpiai játékok minden pillanata. Minden érmet, minden sportolót és minden csapatot élőben streamelhetnek majd az előfizetők, biztosítva azt, hogy a rajongók egyetlen pillanatról sem maradjanak le. A Párizs 2024 mindegyik csomagnak része lesz, így gondoskodunk arról, hogy minden ügyfelünk teljes hozzáférést kapjon a világ legnagyobb sporteseményéhez.

 

JB Perrette, a Warner Bros. Discovery globális streamingért és játékokért felelős elnök-vezérigazgatója elmondta: "A mai nap jelentős mérföldkő a Max életében. A Warner Bros. Discovery portfóliója igen gazdag, hiszen olyan ikonikus márkák népszerű tartalmait szállítottuk a nézőknek Európa-szerte, mint az HBO, a Discovery, a Warner Bros., a DC, a Eurosport vagy épp a TLC. Ezek a sorozatok és alkotások különböztetnek meg minket a nézők szemében, akik a legjobb tartalmakért jönnek hozzánk, legyen szó bármilyen hangulatról vagy alkalomról. A globális piacok több mint fele még a bevezetés előtt áll, így a mai lépés a következő fejezet kezdete ennek a nagyszerű történetmesélő vállalatnak."

 

Gerhard Zeiler, a Warner Bros. Discovery nemzetközi ágának vezetője hozzátette: "Legyen szó blockbuster filmjeinkről, kihagyhatatlan tévésorozatokról, nagyszabásű szórakoztató műsorainkról vagy izgalmas sporteseményekről, a Max Európában is a legjobb tévézési élményt nyújtja. Új, továbbfejlesztett alkalmazásunk jobb személyre szabhatóságot kínál, így könnyebben és gyorsabban nézheti kedvenceit a Warner Bros. Discovery-től. Három különböző díjcsomaggal és sport kiegészítővel, bővített készülék-kompatibilitással és a régió legnagyobb operátorpartnereivel kötött több száz együttműködésnek köszönhetően soha nem volt még ilyen egyszerű világszínvonalú tartalmakat nézni."

 

Az előfizetők itthon két alapcsomagból (Standard és Prémium) illetve egy Sport kiegészítő csomag közül választhatnak.

 

Standard csomag:

  • A felhasználók egyszerre 2 eszközön streamelhetnek tartalmat. 
  • A tartalom Full HD felbontásban lesz elérhető. 
  • Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 30 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez.
  • Párizs 2024 a csomag része
  • minden országban elérhető lesz
  • Magyarországon a havi díj: 2790 Forint

 

Prémium csomag:

  • A legjobb fogyasztói élményt nyújtja.
  • A felhasználók egyszerre 4 eszközön streamelhetnek tartalmat. 
  • A tartalom elérhető lesz Full HD vagy 4K felbontásban, illetve Dolby Atmos hanggal, ahol ez rendelkezésre áll.
  • Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 100 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez. (Korlátozásokkal.)
  • Párizs 2024 a csomag része
  • minden országban elérhető lesz
  • Magyarországon a havi díj: 3890 Forint

 

Sport kiegészítőcsomag:

  • A Sport kiegészítőcsomag hozzáférést biztosít a legfontosabb sportesemények közvetítéseihez, beleértve a Grand Slam-tenisztornákat, a kerékpáros Grand Tours-okat, a Le Mans-i 24 órás autóversenyt, az Eurosport 1 és Eurosport 2 lineáris csatornát és számos további tartalmat.
  • Ügyfeleink a helyi műsortáblázatokból tájékozódhatnak az országukban elérhető tartalmakról.
  • A Sport kiegészítőcsomag bármelyik alapcsomaghoz megvásárolható.
  • A felhasználók egyszerre 2 eszközön streamelhetik a sporttartalmakat (az alapcsomagjukban elérhető streamekből).
  • A 4K-s sporttartalmak, minden előfizető számára elérhetők lesznek alapcsomag típustól függetlenül.
  • minden országban elérhető lesz
  • Magyarországon a havi díj: 1200 Forint

 

A Max egész Európában elérhető a rengeteg eszközön és platformon. A Max először jelenik meg az Amazon Fire TV-n is azokon az európai piacokon, ahol a Max elérhető. A Max elérhető okos TV-ken (Samsung, LG és Android TV™), streaming eszközökön (Apple TV és Google Chromecast™), játékkonzolokon (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobilokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod touch és Android™), valamint online a Max.com oldalon. A Max az egyes országokban kiválasztott televíziós forgalmazó partnereken keresztül is elérhető.

 

Az ügyfelek a főbb szolgáltatókon keresztül (VISA, Mastercard, Amex és PayPal), valamint a főbb piacokon alkalmazáson belüli vásárlással (Apple App Store, Google Play Store és Samsung Checkout) is fizethetnek.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott