Ugrás a tartalomra
Max4 logo

Max4 néven új csatornát indít a Network4

Hat hónappal a Match4 indulását követően újabb csatornával jelentkezik a Network4, bár a Max4 tematikája és célcsoportja teljesen más lesz.

 

Főként hölgyeket megcélzó általános szórakoztató csatornaként indul a Max4, mely a mindigTV 12-es programhelyén válik elérhetővé.

 

Érdekesség, hogy a Max4 logó világoskék színét először a Match4 csatornának szánták, majd nem sokkal annak indulása előtt azt lilára cserélték, ezért kaphatja ezt meg most az új csatorna.

 

2023. január 2-án, 15:00-kor megérkezett szerkesztőségünkbe a hivatalos bejelentés, mely alább olvasható:

 

A januári tesztadás után február 1-jén indul a Network4 Csoport legújabb, földfelszíni terjesztésű csatornája, a MAX4. A vadonatúj szórakoztató csatornán európai és amerikai sorozatok, filmek és saját gyártású infotainment tartalmak, valamint sportösszefoglalók gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő műsort. A MAX4-en indul újra útjára a Galileo című ismeretterjesztő műsor Gyenesei Leila vezetésével.

 

Tovább bővül a Network4 Csoport. Magyarország legdinamikusabban fejlődő médiacége a meglevő hat lineáris csatornája (TV4, FILM4, STORY4, GALAXY4 szórakoztató csatornák, az ARENA4 és a MATCH4 sportcsatornák), valamint a NET4+ streamingszolgáltatása mellé indítja el legújabb csatornáját, a MAX4-et.

 

A MAX4 rögtön a start pillanatában szinte 100%-os lefedettséget élvez majd, és bekerül minden jelentős szolgáltató kínálatába, többek között a mindigTV szabadon fogható földfelszíni kiosztásába is. A Network4 csoport legújabb csatornája szórakoztató tartalmakat kínál minden korosztály számára, kiemelten koncentrálva a 25 év feletti női közönség igényeire.

 

A MAX4 a legjobb tartalmi mixet nyújtja: romantikus és könnyed bűnügyi sorozatok, az amerikai és európai stúdiók legjobb filmjei, valamint saját gyártású produkciók váltják majd egymást.

 

A MAX4-en tér vissza a Galileo című infotainment műsor az ismert olimpikon, Gyenesei Leila műsorvezetésével. A Galileo egy igazi kultikus program, Németországban 1998 óta fut nagy sikerrel, Magyarországon pedig korábban a TV4-en volt látható. A tudományos ismeretterjesztő műsor hazai adaptációja a ProSiebenSAT1licensze alapján készül. A friss részekben a természettudományok, gasztronómia, utazás és az emberi történetek kerülnek középpontba, néhol szórakoztató, máskor komoly hangvétellel. A Galileo minden hétköznap 3-4 riporttal jelentkezik.

 

A teljeskörű szórakoztatást szolgálják a sportösszefoglalók is, amelyek az ARENA4 és a MATCH4 legjobb sportágainak aktuális történéseit dolgozzák fel. A Network4 kínálatába tartoznak a top európai futballigák, mint az angol Premier League, a német Bundesliga, a francia Ligue1. Itt élvezhetők a leglátványosabb amerikai sportágak, az NFL és az NHL, valamint a motorsportok legjava, a MotoGP, a NASCAR és az IndyCar.

 

“Közönségarányunk és a piaci részesedésünk révén meghatározó szereplői vagyunk a hazai média világának. Az ARENA4 és a MATCH4 exkluzív sportjogokat szerzett az elmúlt időszakban, most pedig tovább erősítettük a kínálatunkat az entertainment szektorban is. A MAX4 egy olyan csatorna, amely méltó a szlogenjéhez: szórakoztatás kimaxolva” - mondta el Borsány-Gyenes András, a Network4 Csoport elnöke.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott