Ugrás a tartalomra

Még több Premier League a Spílereken

Tovább erősíti sportportfólióját a TV2 Csoport, augusztustól még több angol bajnoki mérkőzést láthatnak a Spílerek nézői. A cégcsoport 2016 óta rendelkezik a világ legerősebb nemzeti labdarúgó bajnoksága, a Premier League közvetítési jogaival és büszke arra, hogy a mostani megállapodásnak köszönhetően még több élő meccset közvetít majd a Spíler csatornákon és a TV2 Play Prémium digitális platformon a magyar nézőknek.

 

"A sportcsatornáink programkínálatának megerősítésével az a célunk, hogy a Spíler csatornák a magyar sporttelevíziózás kihagyhatatlan szereplői legyenek. A Nemzetek Ligája, a magyar válogatott mérkőzései, a spanyol és az angol bajnokság mind olyan értékes sportjogok, amik leültetik a képernyők elé a sportrajongókat. A DIGI sportcsatornák megszűnésével kerestük azt a lehetséges új partnert, akivel összefogva még inkább ki tudjuk szolgálni a nézői igényeket. A Network4 csoporttal együttműködve büszkén mondhatom, hogy a magyar focirajongók mostantól még több angol bajnoki mérkőzést láthatnak az új megállapodásnak köszönhetően." – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

 

A szombati napokon mindhárom meccssávból egy-egy mérkőzést, a vasárnapi kínálatból pedig minimum egy találkozót hétről-hétre a Spílereken láthatnak majd a nézők. A közvetítésszám növekedése mellett folytatódnak a már jól ismert háttérműsorok, a Britannia, amiben a szakértők és meghívott vendégeik vezetik fel a hétvégi fordulót. Továbbra is látható a Made in England, a stúdiós gólösszefoglaló magazinműsor, amiben a drukkerek elsőként láthatják majd az aktuális forduló összes gólját. A TV2 Play Premium platformon elérhető, televíziós előfizetéshez kötött Spíler Extrán minden közvetítés és háttérműsor visszanézhető lesz és akár több mérkőzés párhuzamosan követhető, hogy az igazi fanatikusok semmiről se maradjanak le!

 

A Premier League házigazdája, Baumstark Tibor mellett Bognár Domonkosis köszönti majd a nézőket a szezon során, míg a mérkőzéseket a már jól ismert kommentátor páros, Somos Ákos és Márkus Ádám közvetíti majd.

 

A szezon nyitó fordulójának programja a Spílereken:

 

2022.08.06.

13:30 Fulham – Liverpool Spíler 1

15:30 Tottenham – Southampton Spíler 1

15:55 Leeds United – Wolverhampton Spíler 2

15:55 Bournemouth – Aston Villa Spíler Extra

18:00 Everton – Chelsea Spíler 1

 

2022.08.07.

14:30 Leicester City – Brentford Spíler 1

17:00 West Ham United – Manchester City Spíler 1

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott