Ugrás a tartalomra
TV2 Play Premium logo

Megállapodást kötött a DIGI és a TV2 Csoport

A DIGI (beleértve az Invitelt is) előfizetői számára a TV2 Csoport összes lineáris csatornája mellett január 16-tól már a TV2 Play Prémium szolgáltatás is elérhetővé vált a 2022. júniusban megkötött megállapodásnak köszönhetően, hozzáférést biztosítva számos, csak ezen a platformon elérhető tartalomhoz.

 

Hosszú távú megállapodást kötött tavaly nyáron a DIGI és a TV2 Csoport. A szerződés értelmében új szolgáltatásként a magyar piacra 2022 tavaszán bevezetett TV2 Play Prémium is teljeskörűen elérhetővé válik 2023-tól a DIGI meghatározott TV csomag előfizetői számára. A platformon előfizetésenként egyszerre két stream nézésére van lehetőség korlátlan számú eszközön.

 

A TV2 Play Prémium digitális platformon bizonyos televíziós csatornák visszanézhető tartalmai már csak kizárólag ennek a szolgáltatásnak a részeként érhetők el. Ezek a Spíler Extra (vagyis a Spíler1 és Spíler2 televíziós csatornák sportműsorai), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids. A Spíler Extra tartalmain belül nemcsak a Premier League, a La Liga, az UEFA Nemzetek Ligája és az FA Kupa televízióban is látható élő mérkőzései, hanem olyanok is, amelyeket csak a TV2 Play Prémiumon lehet élőben követni, valamint a bajnokságok magazinműsorai is elérhetők.
A Moziverzum és a Mozi+ extra szolgáltatásaival mozis sikerfilmek és azok egyéb tartalmai is megtekinthetők, a TV2 Kids extra műsoraival pedig a legkisebbek is szórakozhatnak.

 

A megállapodásnak köszönhetően így a mindigTV PRÉMIUM (Antenna Hungária), a Magyar Telekom és a Yettel mellett már a DIGI előfizetői is hozzáférhetnek a TV2 Play Prémium tartalmaihoz.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott