Ugrás a tartalomra

Megállapodott az RTL és a Direct One

Meghosszabbította megállapodását az RTL és disztribúciós partnere, a műholdas és digitális televíziós szolgáltatást forgalmazó Direct One. A szerződés értelmében a Direct One előfizetők számára, azaz közel 200 000 háztartásban az RTL televíziós csatornái (RTL Klub, Cool, Film+, RTLII, RTL Gold, Sorozat+, RTL+ és Muzsika TV) változatlanul elérhetőek maradnak. A szolgáltatás műholdas technikai elérhetőségét továbbra is a Canal+ biztosítja.

 

Az együttműködésnek köszönhetően a Direct One előfizetői továbbra is élvezhetik a legnézettebb hazai csatorna, az RTL Klub olyan népszerű műsorait, mint például A mi kis falunk, A Konyhafőnök vagy éppen az ősszel már a tizenegyedik évaddal visszatérő X-Faktor.

 

A Direct One kínálatában továbbra is elérhető marad az RTLII, ahol még idén elindul a ValóVilág új évada, a Film+, amely a legnagyobb stúdiók kínálatát vonultatja fel, az RTL Gold, amely az utóbbi évtizedek legsikeresebb nagyszabású showműsorait és a Barátok köztöt ismétli, valamint az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga mérkőzéseinek otthont adó RTL+ is. A lineáris csatornák mellett természetesen az előfizetők RTL Most+ hozzáférése is megmarad. Az RTL Most+ platformon olyan tartalmak is hozzáférhetőek, amelyek egyéb lineáris csatornákon nem elérhetők. Egyes műsorok korábbi évadjai és olyan exkluzív tartalmak is megtekinthetőek, mint például az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga legújabb szezonjának futball mérkőzései, amelyeket kizárólag az RTL Most+ fog élőben közvetíteni.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott