Ugrás a tartalomra

Megállapodott az RTL és a Vodafone

Több éves szerződést kötött az RTL és disztribúciós partnere, a Vodafone Magyarország. A megállapodás értelmében a cég televíziós csomagjainak előfizetői számára változatlanul elérhetőek maradnak az RTL televíziós csatornái, az RTL Klub, a Cool, a Film+, az RTLII, RTL Gold, Sorozat+, Muzsika TV és a hamarosan megújuló RTL+, valamint az RTL Most+ digitális videóplatform is.

 

„Nagyon örülünk, hogy a most megszületett megállapodásnak köszönhetően a Vodafone-előfizetők, vagyis nézőink egy jelentős része, továbbra is élvezhetik az RTL lineáris műsorkínálatát, köztük olyan közkedvelt műsorainkat, mint az X-Faktor, a Keresztanyu, az új évaddal visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen!, vagy a nemsokára VIP-kiadással jelentkező Konyhafőnök.” – nyilatkozta a megállapodás kapcsán Dudás Gergely, az RTL értékesítési igazgatója.

 

„A Vodafone egyik legfontosabb tartalomszolgáltató partnere az RTL, így számomra is nagyon fontos volt a megkötött megállapodás. Az RTL-lel folyamatosan azon dolgozunk, hogy az előfizetőink számára minél nagyobb ügyféléményt jelentsen a televíziózás, és a digitális megoldásokkal folyamatosan új szintre emeljük azt. Az ügyfeleink a tőlünk igényelhető kóddal már ma is elérhetik az RTL Most+ videóplatformot, ahol minden lineáris műsor visszanézhető.” – mondta Lennert Márton, a Vodafone Magyarország Zrt. Termékmarketingért és Tartalomért felelős igazgatója.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott